2777
2789
عنوان

عصرجدید☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 124 پست
خب اونطوری باشه اون پسر کوره که ترک بود هم میخوند وهم ساز میزد که باید میرف بالا دیگ نمیشه که همه ب ...

خواننده لر و ترک و کرد زیاد اومده تو عصر جدید ولی وحید خوانندگی رو بلد بود

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نریزید سرم ولی به نظرم کلا بازیگری خاله بازیه 😕

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
آقا چرا عصرجدید همش این ژیمانستیک ..... اینارو میبرا بالا  زیاد خواننده نمیبره از ی طرفیم سخته ...

آخهه گروهی ها بیشتر خودشونو نشون میدم 

ولی تکی ها کارشون سخت تره

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
دارورای ایندفعه بجز اون معلمه اصلا کاربلد نیستن احساسی رای میدن و تقریبا همرو سفید میدن مخصوصا خانم ...

دقیقا

موافقم...خانم نونهالی ی شخص بسیار باسواد و باتجربه بودن....فقط اقای اسماعیلی واقعا کارشناسانه نظر میدن

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  
جدی نگیر کارن همایونفر که کارشه و استاد این کاره با قاطعیت بهش رای سفید داد پس حتما عالیه احتیاج به ...

بچه ها میگم من به دلم نبود شاید چون واقعا نفهمیدم چی میگ راس میگین شماها که لری بلدین بهترحس گرفتین با صداش🙏🏻❤

بله چرا که نه   چرا فکر می کنید چون شما نمی بینید  پس بقیه هم نباید ببینند

اخه خیلی چیپ و مسخره ست نمیدونم از چیش خوشتون میاد🙄

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
درسته سلیقه ای هست ولی کارتون اصلا خوب نیست بدون آگاهی تمسخر میکنید‌.منم ممکنه از آهنگ قومیتی خوشم ن ...

✋🏻🙏🏻❤

🤣🤣

🥺🥺😕

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️