2777
2789
عنوان

عصرجدید☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر وحید که مسخرش میکنی خرم آبادیه اکثرا حق اون میدونستن فینالو بعد شما سکته میکردی اگه میرفت بالا ...

وای من دلم میخواست برع بالا

نمونه بارز ی مرده

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

🙂ت ک اعلانا منو ندیدی باز چرا داری قضاوت میکنی؟!

میدونم☹😂

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
نه لوله کش پر کشید🤣

کمی ادب لطفا😒

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همینجوریشم گند خورد تو امتحانام     شما میدونی که میشه جبران کنم ؟  ترمیم معدل برا ...

والا من نظام قدیم بودم

ولی تا جایی که اطلاع دارم معدل نهم جایی تاثیری نداره

بجز اینکه اگه باهاش مدرسه خوب ثبت نام کنی

نه درساش تو کنکور میاد که بگی باید بلد باشم

نه معدلش جایی تاثیر داره

همون دوازدهمشم سرش اختلافه هرسال😅

ولی از سال دیگه جدی تر بخون کم کم

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
وای دقیقااااا یعنیا این احسان کمدیم بسازه واسه مردم تهش یکی اونجا میشینه گریه میکنه همه باهاش میزنن ...

مردم کل روزشون گریه و غصه س...ناف احسان رو با گریه و هندی بازی بریدن  

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  
جدی نگیر کارن همایونفر که کارشه و استاد این کاره با قاطعیت بهش رای سفید داد پس حتما عالیه احتیاج به ...

دقیقا حتی نظر داورا هم این بود وحید احتیاجی به پیشرفت و فینالیست شدن نداره چون خودش کامله 

اتفاقا صداش عالی بود لرا میفهمن 

صداش قشنگ بود

دیگه اینو ما هم فهمیدیم که قشنگ بود

میگم استعداد خاصی نداشت 

این فرق داره

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
هوم متوجه شدممم🥲😂 ‌

خوب جم کردی ولی   

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○