خنده دارترینو عجیب ترین تیکه ای که شنیدین رو بگین...خودم بگم زمانی که دانشجو بودم میخواستم برم دانشگاه مسیری که میرفتم از ی چهار راه سوار تاکسی میشدم .همیشه پلیس راه ثابت داشت که با دیدنمن ۴ سال فقط میگفت ای جان لباشو قد و بالا و چشاشو منم دیگه انقدر بهش عادت کرده بودم اگه نبود غصم میگرفت 😂😂😂..تا اینکه ازدواج کردم با شوهرم رفتم افسردگی مزمن گرفت طرف😄
حالا فکر کن من ۲۵ سالم بود اون ۴۵ بعد قدش هم یه مترو بیست سانتی میشد 😐
فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه
خیلییی خوبه توصیفت وای تصورش کردم با اون قد گوزم داشته فکر کنم۵۰ سانت شده 😅همون که رسیده ب ...
حالا فکر کن چون سوادم نداشت یه عد از شماره تلفنش رو کم نوشته بود 🤣🤣🤣 دوستم میگفت میخوام بهش زنگ بزنم یه بارم یه نون خوشکی با وانتش دنبالم افتاد
فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه
😂😂😂😂😂وای باز اسباب بازی فروشی ۴۵ ساله با گوز رو تونستم هضمش کنم وانتی با نونخشک رو دیگه کجای ...
از اون داغون ترم بوده ای خواهر بزار داغ دلم تازه نشه مدفون بمونه