2777
2789
عنوان

تیکه عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست
😂😂😅😂😂😂😂😂اااب دلم  خدااا اعتماد به نفسشوووو

حالا فکر کن من ۲۵ سالم بود اون ۴۵ بعد قدش هم یه مترو بیست سانتی میشد 😐

فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی  نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فکر کن من ۲۵ سالم بود اون ۴۵ بعد قدش هم یه مترو بیست سانتی میشد 😐

خیلییی خوبه توصیفت وای تصورش کردم با اون قد گوزم داشته فکر کنم‌۵۰ سانت شده 😅همون که رسیده به کیفت و انداخته شمارو توش😄😄😄

خیلییی خوبه توصیفت وای تصورش کردم با اون قد گوزم داشته فکر کنم‌۵۰ سانت شده 😅همون که رسیده ب ...

حالا فکر کن چون سوادم نداشت یه عد از شماره تلفنش رو کم نوشته بود 🤣🤣🤣 دوستم میگفت میخوام بهش زنگ بزنم یه بارم یه نون خوشکی با وانتش دنبالم افتاد 

فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی  نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه   
حالا فکر کن چون سوادم نداشت یه عد از شماره تلفنش رو کم نوشته بود 🤣🤣🤣 دوستم میگفت میخوام بهش زنگ ب ...

😂😂😂😂😂وای باز اسباب بازی فروشی ۴۵ ساله با گوز رو تونستم‌ هضمش کنم وانتی با نون‌خشک رو دیگه کجای معدم هضمش کنم😄😄😄😄

😂😂😂😂😂وای باز اسباب بازی فروشی ۴۵ ساله با گوز رو تونستم‌ هضمش کنم وانتی با نون‌خشک رو دیگه کجای ...

از اون داغون ترم بوده ای خواهر بزار داغ دلم تازه نشه مدفون بمونه