2777
2789
عنوان

چرااا ،😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 32 پست

خب شاید  چون از نظر روحی آسیب دیدی یه چیز میخواهی وچون اونو نداری احساس خلع میکنی و دل دماغ هیچی کاری رو نداری  کلا فکرت درگیره من که خودم ایجوری ام 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجور عضو بشم

درخواست دوستی میدم قبول کن

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
منم ببرید

درخواست میدم قبول کن

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

منم همینطور بودم.. بعد یه آرزو داشتم خیلی عاشق آرزوم بودم هی از این و اون میخواستم ولی دیدم اینا بلد نیستن بدن عمیقا درک کردم فقط کار خداست. تا اینک خوندم همیشه هم خوندم... فقط اینو بدون اگ بخونی دنیارو ب پات میریزه فک کن چرا نمیخونی ب نظرم چون ک با خودت میگی چه نتیجه داره مگ خوندنش بخدا ب مرور میبینی فقط بخون حتی اگ شده تند تند حتی قضاشو بخون فقط 

منم دعا کن خوااهش میکنم

منم دوسالع نماز نمیخونم... هی میخونم ول میکنم نمیدونم چم شده

خدا به مهمون کمک کنه نماز خیلی خوبه 

حس آرامشی که به آدم میده ،،،

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
عزیزم لینکش همینه که من گذاشتم ؟یا ی گروه دیگه هست؟!لینکشو بذار لطفا

فدات من لینک رو‌نمیدم یه بار لینک رو دادم چندتا اقای بی شعور اومدن و .......

درخواست دوستی میدم اگه دوست داشتی قبول کن

خب درخواستو قبول کن منم بیام عضو شم

چشم

فدات من لینک رو‌نمیدم یه بار لینک رو دادم چندتا اقای بی شعور اومدن و ....... درخواست دوستی میدم اگه ...

برا منم درخواست دوستی بفرست

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
برا منم درخواست دوستی بفرست

فرستادم قبول کن