دوستان تا میتونید در حق همدیگه دعا کنید خودِ خدا گفته که دعای از ته دلتون در حق دیگرون باعث میشه دعای خودتونم زودتر مستجاب بشه خیر و خوشی ببینید همگی الهی آمین
لطفا برای راضیه دعا کنید مساله دادگاهش به خیر و خوشی تموم شه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
منم هر وقت میبینم یه نفر مشکلی داره یا همسرش اذیتش میکنه براش دعا میکنم زندگیش چنان خوب بشه که همه حسرت زندگیشون رو داشته باشن ان شاءالله ک اینجوری بشه همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت بشن
الهی بحق سوره یس زندگیت حفظ میشه یه نذری بهت میگم بکن رد خورد نداره سه تا پنجشنبه بعد از اذان مغرب و عشا یعنی جمعه شب ،سه بار سوره یس بخون بگو به نیابت حضرت ابولفظل تقدیم میکنم به مادرش و هر پنجشنبه باید سه بار بخونی که بشه سه تا پنجشنبه تا اینجا میشه ۹ تا و پنجشنبه اخرو باید یکبار یس بخونی همین کلا میشه ۱۰ تا یس