2777
2789

چند ساله دوستیم و خواستگاری هم اومده

عصبیم کرد منم بچگی کردم پیام همکارم که بهم پیشنهاد داده بود فرستادم براش

عصبی شد داد میزد و گفت فکر کردی اینارو میفرستی میگم وای چه دختری از دست دادم؟گفت برعکس خیلی بد میای جلو چشمم

گفت فکر نکن الان دستم بهت نمیرسه هیچی نمیگم ولی فکر کردی زنم بشی تو پیام پیشنهاد و اینارو بفرستی اینقدر ریلکسم

گفت بخدا میکشمت میندازمت جلو ماشین دیت هم میخورم یا اگه کاریم ازم برنیاد گازو ول میکنم میرم بیرون

میدونم کار من اشتباه بوده اما حرفاش خیلی ترسناک نیست؟

+میدونه چقدر عاشقشم و خیانت نمیکنم و تون کارم از روی عصبانیت بوده

از عصبانیت گفته همسر منم اینجوریه وقتی غیرتی شه خون جلو چشاشو میگیره و کلی حرف اینجوری‌میزنه

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودی باهاش ازدواج کن از دستش ندیا حیفه  😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

الان همه میان میگن غیرتیع و فلان و بهمان😏اسم این غیرت نیس!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

یاخدا

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

به نظر من همین الان جدا شو! 

هر چقدرر سخت باشه ولی به نظرم سخت تر از بودن با همچین ادمی نیست

میدونم چقدر دوسش داری و به قول خودت عاشقشی

ولی همچین ادمی اینطور که از حرفاش معلومه روان سالمی نداره، و خدایی نکرده میشی امثال غزل ها و رومینا ها...