2777
2789
عنوان

کساییکه چادری هستن بیان.کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 107 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم، بنظرم بعد اینکه چادر بپوشی همه ازت انتظار دارن که همش چادر بپوشی ،بعدا هم که وقت ازدواجت برسه فقط یه کسایی سمتت میان که زنه چادری میخان ،،ولی وقتی مانتویی باشی میتونی هر وقت خواستی هم چادر بزنی ،،بعدم مهم حجابه بنظرم مانتو با حجاب بهتر از چادره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم اگه اعتماد ب نفس بالایی داری چادر سرت کن و نگه دار...چون ب محص پوشیدنش متلکا شروع میشه..انقدر اعتماد ب نفس داشته باش که ب چادری بودنت افتخار کنی نه اینکه فکر خاله و دایی باشی که ناراحت نشن

...

باید خودت چادر رو دوس داشته باشی نه اینکه بقیه دلخسته یا تشویقت کنن خودت باید بخوای اگه نخوای زود خسته میشی چون من دو سه بار کنار گذاشتم دیگه الان ۵ساله میزارم،من خیلی دنبال کار میگردم  ولی برای خانم چادری کار نیست ولی خب بااینکه خیلی به پول احتیاج دارم ولی بازم کنار نزاشتمش چون میدونم مانتویی باشم باز ممکنه کار پیدا کنم  خیلی جاها بهم تیکه هم انداختن ولی خب من باز پوششمو عوض نکردم این بار

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

سلام عزیزم مادرت درست میگه توجه به حرف بقیه نکن و مهم نظر خودت هست که دوست داری سرت کنی 

استخاره هم که گفتی عالی آمده پس دیگه اصلا منتظر حرف یا تایید دیگران نباش و حتما سرت کن عزیزم 😍

موفق باشی گلم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

خوب بپوش هم بهت میاد هم حجابت کامل میشه هم احترامت بیشتر میشه 

و خودتو حفظ میکنی کسی که چادر گذاشته کمتر اذیت میشه تو جامعه خودم چادریم و اینو خیلی دیدم 

کسی جراعت نداره بهم چپ نگاه کنه یه سریش بخاطر چادره یه سریشم بخاطر سنگینه خودمه