2777
2789

خب دوستان من یه دختره ۱۶ سالم

من پدرو مادرم مذهبی و خیلی دوست دارن چادری باشم و خلاصه با توجه به ظاهرم ،ریا نشه عرض کنم ک صورت گرد و سفیدی دارم😂😁اما بگذریم...

خودم خیلییی وقته دارم به این فکر میکنم ک چادری بشم 

یعنی خیلی اشاره از طرف نزدیکانم بوده

مثلا دیروز پدربزرگم ک خیییلی دوسش دارم بهم گفت چادر بهت مباید چرا نمیپوشی

یا مثلا دختر عموم گفت مثل لبنانیا میشی

اما مشکل من اینجا نیس مشکل من خالم هام. و داییمه

اونا اصلا خوششون نمیاد دختر چادر بپوشه و مادرم میگه اصلا بهشون توجه نکن.(راستی یادم رفت بگم مادر پدرم هیچ اجباری ندارن)

اما من خودم جدیدا توی خیابون با همین تیپ معمولیم هم راه میرم خجالت میکشم حس میکنم ک همه دارن نگام میکنن.

انگار همه چی دست به دست هم دادن ک من یادگار حضرت زهرا(ع)سرم کنم.

استخاره گرفتم نتیجه اش خییلی خوب بود.

خب

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بپوش دیگه چی بگیم 

علاقه داری سرت کن نداری نکن حرف مردمم مهم نیس

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خدای من اخه خاله و دایی تو چادر پوشیدن باید نظر بده 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

و ببخشیدا اگه بدشون مباد واسه خودشون بدشون بیاد بیجا میکنن میگن دختر نباید فلان کنه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂