2777
2789
عنوان

دیشب تو پارک شوهرم و ی خانم

997 بازدید | 37 پست

هی همدیگه نگاه میکردن .همسرم داشت دخترم تاب میداد این خانم هم ی بچه همراش بود هول میداد .از همسرم  ناراحتم هی چشمش میفتاد ب زنه نگاه میکرد .اونم همینطور مثل پسر دبیرستانی ها .بچه ها من دوقولو دارم تمام روز و شب تحرک دارم لاغرم هستم همسرم هی میگه چاق شو ب زنای تپل بیشتر نگاه میکنه اعصابم خراب شده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشاش دربیار تا دفعه بعد بشه درس عبرت 

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
نگاه هرز اون رو با ایراد گیری از خودت توجیه نکن

ب همین فکرم می‌گم خیلی خوب هم بود هیکلم بازم نگاه می‌کرد 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
مردا همینن نصف عمرشون به خانما نگا میکنن

حس کردم انگار من نبودم شماره رد و بدل میکردن یا حرف میزدن 

حالا تپلم بودی دنبال زن لاغر میگشت ، دست از سر خودت بردار

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
الهی بگردم چه حس بدیه چرا مردا اینطورن یه مرد باید زنشو همونطور که هست دوست داشته باشه  اصلا ...

الان چیزی نمیگه ولی با نگاش عذاب میکشم 

چاقم بشی اون نگاه میکنه به بقیه همچنان

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شاید براش اشنا بودنه

نه غریبه بود