2777
2789
عنوان

لعنت به ادم هاي مفت خور 😔

445 بازدید | 17 پست

دانشجوي دكتراي دانشگاه تهرانم ، تو ارشدمم كه با همين استاد الانم بودم ، هيچ كمكي بهم نكرد هيچي 

ولي خب مقاله پايان نامه ام جاي خيلي خوبي خارج چاپ شد،  اسم استادم و دانشجوي دكترايي كه اون زمان كمكم كرده بود هم زدم تو مقالم ( اسم اون دانشجوي دكترا رو قبل اسم خودم زدم چون براي دفاع لازم داشت مقاله رو و گذاشتم پاي جبران كمكاش ) 

همون زمان يه مقاله مروري ( ترجمه چند تا مقاله خارجي ) رو هم خودم انجام دادم و يه كنفرانس خيلي سطح پايين داخلي دادم ولي چون كسي كاري نكرد اسم كسي هم نزدم ، الان بعد سه سال اون دانشجوي دكترا كه دفاع كرده پيام داده بهم تو تخلف آموزشي كردي اسم منو استادتو نزدي ، و كلي ارعاب و تهديد … 

خب خود تهدید و ارعاب جرم سنگینی محسوب میشه

من كلي بهش لطف كردم انقد اخه پر رو ؟ 

جوري منو ترسونده كه مثلن ميرم به استاد ميگم بدون اطلاعش خودت مقاله دادي 

از طرفي هم يه كار جديدي و داشتيم با هم چاپ ميكرديم 

حس ميكنم از قصد اينكارو كرده منو بترسونه اينجا هم اسم اول شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اون بگه خودت برو پیش استادت بگو اون بخاطر اینگه میخواد مفت و مجانی اسمش رو رد کنم داره تهدیدم میکنه هیچ کمکی بهم نکرده که بخوام اسمشو رد کنم، من ازش شکایت هم کردم بابت تهدیدش

با ابله بحث نمیکنم

بگو بخاطر تهدیدت شکایت میکنم، همون بار اولم بهت لطف کردم واقعا هم برو 

منم جوابشو دادم اونجا و ديه بهم پيامي نداد 

محكم باهاش برخورد كرذم 

اما ميدوني چيه خيلي بهش اعتماد داشتم تقريبا دوست و همكار چند ساله ام بود …

منم جوابشو دادم اونجا و ديه بهم پيامي نداد  محكم باهاش برخورد كرذم  اما ميدوني چيه خيلي ...

درس اول

به هیچکس اعتماد نکن

هیچی از هیچکس بعید نیست

درس دوم

دوست تا موقعی دوسته که براش منفعت داری وقتی منفعتش قطع شد از هر دشمنی دشمنتره

با ابله بحث نمیکنم

قبل از اون بگه خودت برو پیش استادت بگو اون بخاطر اینگه میخواد مفت و مجانی اسمش رو رد کنم داره تهدیدم ...

ميدوني از چي نگرانم ؟ كه استادمم بگه چرا اسم منو نزدي … 

اخه مقاله اي بود كه خودم تنها كارش كردم واقعا تنها 

هر جا كوچيك ترين كمكي كردن بهم ده برابر جبران كردم ولي استادمم بيشعور تشريف داره

درس اول به هیچکس اعتماد نکن هیچی از هیچکس بعید نیست درس دوم دوست تا موقعی دوسته که براش منفعت دا ...

اره واقعا دقيقا همينو فهميدم … 

خيلي ناراحتم كرد … 

اون مقاله مو كسي نميدونست اينكه گشت بين مقالاتم و كلي فضولي كرد تا اينكارو كنه …

ميدوني از چي نگرانم ؟ كه استادمم بگه چرا اسم منو نزدي …  اخه مقاله اي بود كه خودم تنها كارش كر ...

همینو بگو، بگو من عادت ندارم اگه کسی کمکم کنه اسمشو رد نکنم خودتون که میدونین مگه تو اون مقاله رد نکردم؟

زیادم عوضیه ولش کن، از اون نکبت شکایت کن

با ابله بحث نمیکنم

اره قصدمم همينه ….

اینم بگو باز شما استادمین هرچی دارم از شماست 

ولی خواهش میکنم به حرف آدمای مفت خور توجه نکنید

اون سنگ خودشو به سینه میزنه که مفت مفت صاحب امتیاز بشه وگرنه اگه شما براش مهم بودین منو تهدید نمیکرد قبلش میومد بهتون میگفت

با تهدید فقط خواسته باج بگیره 

با ابله بحث نمیکنم

دقيقا حرفي بود كه بهش زدم گفتم قرار نيست تا ابد هر كاري ميكنم جور تورو بكشم ….

با استادتم حرف زدی، پیامش نشون استادت بده و بگو شکایت کردم ازش

بعدشم به خودش بگو هم ازت شکایت کردم هم ذات واقعیتو نشون استاد دادم

تا تو باشی از اسم استاد باج نخوای!

با ابله بحث نمیکنم