2777
2789
عنوان

لطفا با بچه هاتون درد و دل نکنید

274 بازدید | 9 پست

غماتون، مشکلاتتون ،خاطرات بد گذشته رو مشکلات با همسرتونو بهشون نگید. حتی اگه بزرگ شدن.

چون فرسوده و افسرده میشن. جوونی نمیکنن . عذاب وجدان میگیرن . با احساس گناه زندگی میکنن

هوم مامانم اینکارو با من میکرد همیشه 

حتی یادمه بچه بودم داداشم مریض بود ینی من ۱۴ ۱۳ بودم از ندرسه اومدم مامانم گف ک دکترا داداشت جواب کردن 

قلبم داشت در میومد 

پارسال بهش گفتم دیگ هر چی شد ب من نگو 

دیگه‌نگف

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم متاسفانه هیچی رو تو خودش نمیتونه نگهداره همچین که ماها رو میبینه قشنگ خودشو خالی میکنه دیگه ف ...

بدیش اینه هیچ تغییری ایجاد نمیشه. حالشون که خوب نمیشه هیچ صد برابر حال خودمون بد میشه. همین که نمیتونی کاری بکنی عذاب میده آدمو

کاش پربازدید میشد این تاپیک یکی از مشکلات بزرگ جامعه ست متاسفانه

من خودم بچه ندارم ولی چون میدونم چقدر بده به هرکی این کارو میکنه میگم نکن. آخه کاری از دست بچه برنمیاد. همینجور بزرگ میشه با همون ترسها . میشه یه آدم ترسو و همیشه نگران

من خودم بچه ندارم ولی چون میدونم چقدر بده به هرکی این کارو میکنه میگم نکن. آخه کاری از دست بچه برنمی ...

ترس و احساس ناامنی

همین حس های منفی چه بچه های معصومی رو به تباهی برد

ادم وقتی یاد بعضیا میوفته میخواد دق کنه😔

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚

من عمم در مورد مامانم کلی بد میگفت، منم خیلی بچه بودم یادمه خیلی از مامانم بدم میومد

یادم نمیاد از کی شروع کرد تازمانی که ۱۳-۱۴ سالم بود یبار با گریه بهش گفتم مامانمه دیگه بدش رو بهم نگو ناراحت میشم. 

هم خودتون نگید هم نزارید اطرافیان اینکارو انجام بدن

الان ک ب اون موقع ها فکر میکنم خیییلیییی از دستش ناراحت میشم، بهم میگفت ب کسی نگو 

هنوزم بهم میگه یادته بچه بودی ولی چقد رازدار بودی؟ فکر کردن ب رازداری ی بچه ک چیزی از راز نمیدونه واسم ناراحت کنندست

من عمم در مورد مامانم کلی بد میگفت، منم خیلی بچه بودم یادمه خیلی از مامانم بدم میومد یادم نمیاد از ...

موافقم.‌اصلا چرا باید بچه رو سنگ صبور بدونیم؟ آخه مگه چقدر ظرفیت داره😔