2777
2789
عنوان

صفحه رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 8689 بازدید | 41 پست

سلام عزیزم دختر شما قدش بلندتر شد؟ چقدر؟ 

دختر من 11 سالشه دو روزه پریود شده بردمش غدد گفتن عکس و آزمایش بیار... هنوز عکسو نبردم...ولی بچه های سایت عکسو دیدن و میگن صفحه ی رشدش بسته شده چیکار کنم؟ 

سلام عزیزم دختر شما قدش بلندتر شد؟ چقدر؟  دختر من 11 سالشه دو روزه پریود شده بردمش غدد گفتن عک ...

من دکتر بردم دخترمو فوق تخصص گفت نهایت دو تا سه سانت قد بکشه.ولی فعلن ۵ سانت قد کشیده.

دکترش نمی تونه دقیق بگه بعد بچه ها نظر دادن که نمیشه .بازم برای اینکه خیالت راحت تر بشه ببر فوق تخصص غدد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر بردم دخترمو فوق تخصص گفت نهایت دو تا سه سانت قد بکشه.ولی فعلن ۵ سانت قد کشیده. دکترش نمی تو ...

ممنون عزیزم 

اصلا دکتره یه جوری بود من دخترمو خودم اندازه گرفتم 148 اینجوریا بود بعد دکتره غدد گفت 142😐فرداش دخترمو برم خانه ی بهداشت محلمون گفت 147 گفتم لطفا با دقت اندازه بگیرین چون برام مهمه دوباره اندازه گرفت گفت دقیق 147.... چند روز بعدشم بردمش یه درمانگاه دیگه اونجا هم گفتن 147 دقیق.... به دکتر غدد گفتم دخترمو جای دیگه بردم گفتن 147 شما میگین 142 گفت اونا اشتباه میکنن 😐مگه میشه دو جای مختلف اشتباه بکنن خودمم یک سانت اشتباه کرده بودم... و در آخر گفت بچت نهایت قدش 150 میشه گفت الان 142 8 سانت قد میکشه میشه 150😐

ممنون عزیزم  اصلا دکتره یه جوری بود من دخترمو خودم اندازه گرفتم 148 اینجوریا بود بعد دکتره غدد ...

دکتر توکلی هم اینجوریه.قدو کمتر میگه که بعد الکی بگه رشد کرده.

چند سالشه دخترتون؟؟

و اینکه پریود شده؟؟

البته اگه دوست دارین و فضو لی نمی کنم

دکتر توکلی هم اینجوریه.قدو کمتر میگه که بعد الکی بگه رشد کرده. چند سالشه دخترتون؟؟ و اینکه پریود ش ...

نه بابا این حرفا چیه چه فضولویی

راستش دختر من چند ماهه دیگه 12 سالش میشه بعد نسبت به همکلاسیاش ریزتر بود من گفتم شاید یه دفعه ای رشد کنه ولی تقریبا سه هفته پیش برای اولین بار پریود شد... همیشه به ما میگفتن دختر تا وقت پریودی فقط رشد میکنه و این تو ذهن من مونده بود... واسه همین شک بدی بهم وارد شد البته به دخترم تبریک گفتم بوسش کردم براش هدیه گرفتم کاچی درست کردم ولی از درون داغون بودم سعی میکردم حساسش نکنم ولی باهوش تر از این حرفاس زود متوجه نگرانیه من شد... بردمش دکتر عکس انداختن و آزمایش نوشتن که در نهایت مکمل ویتامین بهش داده و گفت زیاد رشد نمیکنه و نهایتا 8 سانت اضافه کنه

نه بابا این حرفا چیه چه فضولویی راستش دختر من چند ماهه دیگه 12 سالش میشه بعد نسبت به همکلاسیاش ریزت ...

به احتمال زیاد به ۱۵۷ اینا میرسه.چون گفتین ۱۴۷ درست بوده.الکی گفته ۱۴۲

من خودم قدم بلنده تقریبن.حرص می خورم چرا به من نرفته.به عمه هاش رفته 

الان دیگه ۱۵۹ شده.ولی دکتر گفت نهایت ۱۵۶ بشه .که بیشترم شده

دیگه توکل به خدا.

قد خودتون و همسر تون چنده؟؟

به احتمال زیاد به ۱۵۷ اینا میرسه.چون گفتین ۱۴۷ درست بوده.الکی گفته ۱۴۲ من خودم قدم بلنده تقریبن.حرص ...

و تازه احتمال داره اولین بار پریود شده تا یکسال هم دیگه نشه.که اینم خوبه برای قد

هم خودم و هم دخترم بعد از اولین پریود یکسال نشدیم.

همین که شما مادر خوبی بودین و پیگیری کردین خیلی عالیه.🥰🥰

و تازه احتمال داره اولین بار پریود شده تا یکسال هم دیگه نشه.که اینم خوبه برای قد هم خودم و هم دخترم ...

راستی من یه پکیج افزایش قد خریدم برای دخترم.حر کات کششی هستش

دختر شما هم که سنش کمه بهتر جواب میده.اگه خواستین آیدی تلگرام یا روبیکا بدین براتون بفرستم

و تازه احتمال داره اولین بار پریود شده تا یکسال هم دیگه نشه.که اینم خوبه برای قد هم خودم و هم دخترم ...

دقیقا دختر بزرگم همینجور شد یه بار پریود شد تا 4 ماه بعدش دوباره پریود میشد تاااا 6 ماه دیگه همش میگفتم خدایا این بچه نکنه عیب و ایرادی داره؟ نکنه کیست داره؟ تا دوسال کلا 3،4 بار پریود شد قشنگ 15، 16سانت اضافه شد البته همون موقع هم که پریود شد قدش خوب بود و من اصلا نگران قدش نشدم ولی این دختر کوچیکم به عمه هاش و پدرش رفته

عزیزم منظور من رایگان بودا.من دخترم کلن یه هفته ورزش کرد و دیگه انجام نداد.گفتم اگه دخترت اهل ورزشه ...

آخ فداتشم ممنون عزیزم راستش دستمم تنگ بود نمیتونستم بگیرم ممنون میشم.... بخدا همیشه دعات میکنم ❤️❤️❤️❤️❤️