دختر من 11 سالشه دو روزه پریود شده بردمش غدد گفتن عکس و آزمایش بیار... هنوز عکسو نبردم...ولی بچه های سایت عکسو دیدن و میگن صفحه ی رشدش بسته شده چیکار کنم؟
من دکتر بردم دخترمو فوق تخصص گفت نهایت دو تا سه سانت قد بکشه.ولی فعلن ۵ سانت قد کشیده. دکترش نمی تو ...
ممنون عزیزم
اصلا دکتره یه جوری بود من دخترمو خودم اندازه گرفتم 148 اینجوریا بود بعد دکتره غدد گفت 142😐فرداش دخترمو برم خانه ی بهداشت محلمون گفت 147 گفتم لطفا با دقت اندازه بگیرین چون برام مهمه دوباره اندازه گرفت گفت دقیق 147.... چند روز بعدشم بردمش یه درمانگاه دیگه اونجا هم گفتن 147 دقیق.... به دکتر غدد گفتم دخترمو جای دیگه بردم گفتن 147 شما میگین 142 گفت اونا اشتباه میکنن 😐مگه میشه دو جای مختلف اشتباه بکنن خودمم یک سانت اشتباه کرده بودم... و در آخر گفت بچت نهایت قدش 150 میشه گفت الان 142 8 سانت قد میکشه میشه 150😐
دکتر توکلی هم اینجوریه.قدو کمتر میگه که بعد الکی بگه رشد کرده. چند سالشه دخترتون؟؟ و اینکه پریود ش ...
نه بابا این حرفا چیه چه فضولویی
راستش دختر من چند ماهه دیگه 12 سالش میشه بعد نسبت به همکلاسیاش ریزتر بود من گفتم شاید یه دفعه ای رشد کنه ولی تقریبا سه هفته پیش برای اولین بار پریود شد... همیشه به ما میگفتن دختر تا وقت پریودی فقط رشد میکنه و این تو ذهن من مونده بود... واسه همین شک بدی بهم وارد شد البته به دخترم تبریک گفتم بوسش کردم براش هدیه گرفتم کاچی درست کردم ولی از درون داغون بودم سعی میکردم حساسش نکنم ولی باهوش تر از این حرفاس زود متوجه نگرانیه من شد... بردمش دکتر عکس انداختن و آزمایش نوشتن که در نهایت مکمل ویتامین بهش داده و گفت زیاد رشد نمیکنه و نهایتا 8 سانت اضافه کنه
و تازه احتمال داره اولین بار پریود شده تا یکسال هم دیگه نشه.که اینم خوبه برای قد هم خودم و هم دخترم ...
دقیقا دختر بزرگم همینجور شد یه بار پریود شد تا 4 ماه بعدش دوباره پریود میشد تاااا 6 ماه دیگه همش میگفتم خدایا این بچه نکنه عیب و ایرادی داره؟ نکنه کیست داره؟ تا دوسال کلا 3،4 بار پریود شد قشنگ 15، 16سانت اضافه شد البته همون موقع هم که پریود شد قدش خوب بود و من اصلا نگران قدش نشدم ولی این دختر کوچیکم به عمه هاش و پدرش رفته