فردا امتحان دینی دارم من جوری درس میخونم ک ینی میتونم کنفرانس بدم و ت ذهنم میمونه خیلی میمونم سر درسا سرعت عمل خوندم بالاس اما اینکه خوب یاد بگیرم زیاد زمان بره. بعد الان 7 درس مونده منم مغزم انگار کوکش کردن رو ساعت 12 شب ب عد حتی ی دیق بگزره نمیفهمم. الان آخرین دری خوندم یادم نمیاد زیاد😭ساعت 11 هم باس تو مدرسه باشم چیکار کنم
و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
ترسیدمممممم. فک کردم امتحان دینی مام فرداس، در صورتی که پس فرداس... فک کردم دوازدهمی