2777
2789
مرسی گل 🤗🤗🤗 همسرم مخالفه واسه درآمد دیگه فقط واسه خودمون و اطرافیان  باغ هم داریم 🤗

اوه باریکلا👏👏👏👏👏😃😃

اخه این همه هنرحیفه درامد نداشته باشه

البته تو فامیل خودتم.میتونی.تایه حدی کارکنی.ودرامدداشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات♥ بله خیلی زیبان من و مادرم و خواهرم کلا هنر دوستیم البته اونا بیشتر😅 نقاشی روی سفال و بافتن ...

پس خانوادگی هنرمندید😊☺

انشاالله همیشه بدرخشید ودرامد عالی ازاین همه هنرداشته باشید

واااااقعا دستمریزاد افرین عزیزم کاش منم یه زمانی که وقت داشتم میرفتم دنبال هنر ویادمیگرفتم ولی ال ...

ممنونم عزیزم من اینا رو مجردیم رفتم آموزشگاه یاد گرفتم

الان که متاهلم پشیمونم چرا قلم زنی و تزریقات و بقیه چیزا رو هم مجردیم نرفتم یاد بگیرم  الان اصلاااااا وقت ندارم برم کلاس

.
اینا ‌رو بدون اینکه هیچ کلاسی برم واسه دخترم دوختم 🤗

چه خوووووب

افرین

مشخصه ذاتا هنرشو داری

خیلی خوبه میتونی پیراهن بدوزی

توبازار یه پیراهن ساااده بایه چه خیلی معمولی200تومنه

حتما به فکر باش بنظرم الان دیگه ادم میتونه باهنرش درامدای خیلی بالایی داشته باشه من داشتم با عروسک ...

بله درسته👌🏻

همچنین گلم 🍁

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
من یه مدت رفتم باشگاه برای حجم گرفتن چاق بشم😂حوصلم نمیکشید کلاس رقص هم سمت دیگه اش بود میرفتم با او ...

واینگونه شمارقاص شدید😃

رقص خیلی رواندام تاثیرمیزاره وقتی کارکنی

پس خانوادگی هنرمندید😊☺ انشاالله همیشه بدرخشید ودرامد عالی ازاین همه هنرداشته باشید

قربونت عزیز دلم♥

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///