2777
2789
نمیدونم عزیزم. با دکترش مشورت کن 

نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم. میترسه شاید.‌ نمیدونم چی بگم. توکل به خدا کنید 

آره ملا ترسوئه ممنون عزیزم

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده

من خودم دوسال پیش انقدر خونریزی داشتم که از حال میرفتم نمیدونستم پلیپه. رفتم دکتر با سونو فهمیدم.‌

اخه خونریزی باعث کم خونی شدید میشه. 

دکتر نگفته فیبرومشو در بیاره فقط؟

من خودم دوسال پیش انقدر خونریزی داشتم که از حال میرفتم نمیدونستم پلیپه. رفتم دکتر با سونو فهمیدم.‌ ...

چرا گفته دربیار چون هیچ خوب نمیشه اختلال بوجود اومده تو بدنش 

عزیزم. انشاالله که هرچی به صلاحشونه پیش بیاد.  ناراحت نباش گلم. توکل به خدا کن

ممنون عزیزم نه ناراحت نیستم خودش بهتر میدونه. انشالله شمام زود خوب شی 

منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتوست کامل خارجش کنه،الان مشکل ناباروری دارم خاستم ای یو‌ای کنم گفت ابتد ا باید پولیپ برداشته بشه

منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتو ...

منم دوتا بچه دارم. برای سومی اقدام دارم ولی نمیشه. واس پلیپه نمیدونم والا.