2777
2789
نمیدونم عزیزم. با دکترش مشورت کن 

نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الهی عزیزم. میترسه شاید.‌ نمیدونم چی بگم. توکل به خدا کنید 

آره ملا ترسوئه ممنون عزیزم

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده

من خودم دوسال پیش انقدر خونریزی داشتم که از حال میرفتم نمیدونستم پلیپه. رفتم دکتر با سونو فهمیدم.‌

اخه خونریزی باعث کم خونی شدید میشه. 

دکتر نگفته فیبرومشو در بیاره فقط؟

من خودم دوسال پیش انقدر خونریزی داشتم که از حال میرفتم نمیدونستم پلیپه. رفتم دکتر با سونو فهمیدم.‌ ...

چرا گفته دربیار چون هیچ خوب نمیشه اختلال بوجود اومده تو بدنش 

عزیزم. انشاالله که هرچی به صلاحشونه پیش بیاد.  ناراحت نباش گلم. توکل به خدا کن

ممنون عزیزم نه ناراحت نیستم خودش بهتر میدونه. انشالله شمام زود خوب شی 

منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتوست کامل خارجش کنه،الان مشکل ناباروری دارم خاستم ای یو‌ای کنم گفت ابتد ا باید پولیپ برداشته بشه

منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتو ...

منم دوتا بچه دارم. برای سومی اقدام دارم ولی نمیشه. واس پلیپه نمیدونم والا.