sarili مدیر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 عنوان پلیپ رحم | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 28 پست کیا پلیپ رحم دارن بیاید بگید چیکار کردین 1401/02/31 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 نمیدونم عزیزم. با دکترش مشورت کن نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 دکتر رفته بهش گفته دربیار گوش نمیده الهی عزیزم. میترسه شاید.نمیدونم چی بگم. توکل به خدا کنید
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده اگه دکتر صلاح میدونه در بیاره
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 الهی عزیزم. میترسه شاید. نمیدونم چی بگم. توکل به خدا کنید آره ملا ترسوئه ممنون عزیزم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 نه منظورم اینه میتونه دربیاره دکتر گفته دربیار خودش قبول نمیکنه دیگه خون تو بدنش نمونده من خودم دوسال پیش انقدر خونریزی داشتم که از حال میرفتم نمیدونستم پلیپه. رفتم دکتر با سونو فهمیدم.اخه خونریزی باعث کم خونی شدید میشه. دکتر نگفته فیبرومشو در بیاره فقط؟
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 من خودم دوسال پیش انقدر خونریزی داشتم که از حال میرفتم نمیدونستم پلیپه. رفتم دکتر با سونو فهمیدم. ... چرا گفته دربیار چون هیچ خوب نمیشه اختلال بوجود اومده تو بدنش منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 چرا گفته دربیار چون هیچ خوب نمیشه اختلال بوجود اومده تو بدنش عزیزم. انشاالله که هرچی به صلاحشونه پیش بیاد. ناراحت نباش گلم. توکل به خدا کن
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 عزیزم. انشاالله که هرچی به صلاحشونه پیش بیاد. ناراحت نباش گلم. توکل به خدا کن ممنون عزیزم نه ناراحت نیستم خودش بهتر میدونه. انشالله شمام زود خوب شی منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
domenique عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1903 منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتوست کامل خارجش کنه،الان مشکل ناباروری دارم خاستم ای یوای کنم گفت ابتد ا باید پولیپ برداشته بشه
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 ممنون عزیزم نه ناراحت نیستم خودش بهتر میدونه. انشالله شمام زود خوب شی مرسی گلم. انشاالله.
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتو ... چرا نصفه؟ بیهوش نشدی؟
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 منم پولیپ دارم اول ۹میل بود بعدبا هیستروسکپی تصفش دراومد شده ۴میل شده ولی چون هیستروسکپی سخت بود نتو ... منم دوتا بچه دارم. برای سومی اقدام دارم ولی نمیشه. واس پلیپه نمیدونم والا.
domenique عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1903 چرا نصفه؟ بیهوش نشدی؟ گفتن اونقدسنگیننیستکهبیهوش بشی،اما پولیپ به تنهایی عامل نازایی نیست خصوصا اگر بزرگ نباشه
sarili مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 200 اهان. نمیدونم. منم که جلوگیری ندارم ولی باردار نمیشم. برای سومی. توکل به خدا کنیم دیگه.