2777
2789

پارسال من دقیقا 18 تیر آزمون نمونه دولتی داشتم 

چون آزمون خاصی بود من فک میکردم هیچ وقتت قبول نمیشم 

خلاصه من شب امتحان نمونه  دولتی اصلا هیچ استرسی نداشتم 

چون میدونستم قبول نمیشم ، بعد اینکه من یه دختر دایی دارم همش منو با اون مقایسه میکردن ، میگفتن معدلش خوبه و درسش خوبه و... من یکم ضعیف تر بودم ولی خب درسم خوب بود به هر حال هر کس یه استعداد داره 

با خودم گفتم من درسام میخونم تست هم حل میکنم شاید منم قبول شدم 

خلاصه شب امتحان داشتم سوال حل میکردم ، بابام صدام زد گفت بیا گفتم الان میام ، بعد یه دقیقه دور شد 

دااد و بیداد راه انداخت 

کلی حرف بارم کرد گفت فلانی اینجوره ، فلانی اونجوره 

در آخر هم بهم گفت تو هیچی نمیشی ! خیلی دلم شکست گفتم خدایا من صلاح زندگیم میسپارم به خودت 

بازم با این حرف بابام با خودم میگفتم من که قبول نمیشم پس حق داره بگه 

همون شب من گریه میکردم و تست حل میکردم 😂🥲 

صبح امتحان شد و رفتم امتحان دادم 

بعد یک ماه جواب آزمونا اومد و من قبول شده بودم!درسته یه آزمون ابتدایی برای شروع بود ولی خب من بین 800 نفر شده بودم نفر دوم 

می‌خوام اینو بگم هیچ وقت از خودتون ناامید نشین 

هیچ وقت حرف کسی براتون مهم نباشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هم من بگم ....

من دانش آموز قوی بودم و همه میگفتن که این دختر تیزوهشانه ولی هیچی قبول نشدم باورت میشه با این همه خوندن ؟ 

افسرده شده بودم گفتم بهش زندگیم زیر و رو شد.... مامانم یه حرفی گفت ،گفت که از کجا میدونی که پشت زندگیت بهتر از روشه ؟ 

من فرداش تلاش کردم و نمونه دولتی منطقه ۱ قبول شدم ...

من نمیگم که همه چی به تلاش‌های! 

من میگم که از کجا میدونی پشت زندگیت از روی زندگیت خوبه 

به ریسکش میارزه ....

خیانت =هرزگی
ایول کلا تاپینگتو که خوندم شارژ شدم واسع کنکور منم این حرفارو خیلی میشنوم

اینو بدون عزیزم تو قبول میشی البته اگر تلاش کنی 

تو این دنیا هیچ کس جای کسی نگرفته

ازحرف پدرومادرتون هیچ وقت دلگیرنشین،منم به پسرم میگم میبرمت کارتون جمع کنی،توادم نمیشی،وقتی بازی گوشی میکنه توی باغ وحش حیوانی نمی مونه که بهش نگم،ولی اون چنددیغه بعدمیادبغلم میکنه ومیگه ببخش که باعث شدم اونقدرنارحت بشی که بهم فحش بدی.پدرشمام اگربهتون چیزی گفته ازسردوست داشتن بوده،وواسه شمام خوشحالم امیدوارم همیشه به کمک خداوندموفق باشی عزیزم.

این نیزبگذرد
ازحرف پدرومادرتون هیچ وقت دلگیرنشین،منم به پسرم میگم میبرمت کارتون جمع کنی،توادم نمیشی،وقتی بازی گوش ...

نه خدایی این جدی بود 

من فحش هم بهم بدن همیشه دست بوسشون هستم و احترامشون واجبه

دخترداییت قبول شد.؟

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
نه خدایی این جدی بود  من فحش هم بهم بدن همیشه دست بوسشون هستم و احترامشون واجبه

به دل نگیرهمسرمنم وقتی عصبی میشه خیلی بدبابچه هاحرف میزنه،باباهایه خورده تندخوی هستن.عزیزم توخاربه پات بره اونااولین کسی هستن که غمتومیخورن.

این نیزبگذرد