2789
عنوان

ترس رانندگی🤦

709 بازدید | 46 پست

خیلی وقته گواهی نامه گرفتم 

دوماه پیش دوجلسه شهری رفتم 

به پدرم گفتم چندبار کنارم بشین که وقت نکرد 

همش حسرت رانندگی دارم😑 

مسیر خونه تا محل کارم حدودا 15 کیلومتره میترسم تنها برم حس میکنم یادم رفته 

چیکارکنم به نظرتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول به عنوان کارآموز آزاد برو کامل یاد بگیری

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بشین بابا  اولش استرسه 

بعدش حله

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

تا نشینی که ترست نمیریزه،اعتماد به نفس داشته باش و حتما یکی دو ماه اول یکی کنارت باشه تا راه بیفتی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اونوقت من ۴۵۶ کیلومتر رو یه تنه میرم همسرم به جای من میترسه😐😂

خب اول باید کسی کنارت باشه تا کم کم دستت بیاد و ترست بریزه از آموزشگاه های رانندگی مربی بگیر

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

مطمئنم بلدی 

رانندگی جز کلاج و ترمز و دنده نیس بقیه ش به تجربه س ک اونم با تو خونه نشستن بدست نمیاد 

مطمئنم بلدی 

فقط باید بشینی چند بار که خودت باورت بشه میتونی 

من بابام خیلی کج خلقه 

اگه بابات همراهه باهات از چیزی نترس

دو جلسه رفتم  مربی گفت خیلی خوبی بااینکه چندسال پیش یاد گرفتی  گفت نیاز نیست مجدد کلاس ب ...

عه پس مشکل از خودته 

چند بار بشین یواش یواش دسست میاد و عادت میکنی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!