2777
2789
عنوان

ترس رانندگی🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 46 پست

وقتی که هوا روشنه و کسی نیست تمرین برو

مثلا اول صبح و وسط ظهر

بعد هم یه دور تمرینی نصفه شب برو که از تاریکی جاده نترسی

روی ماشین و جاده مسلط بشی ترست خیلی کمتر میشه

برای شلوغی هم یکی دو بار وسط میدون یا سر چراغ سبز خاموش کنی چند تا بوق بخوری حل میشه   فقط پررو باش توی رانندگی

متاهل   خدایا شکرت   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش پدر یا همسر نه

تو شهر ما خانومی هست خارج از آموزشگاه جلسه ای صد میگیره برای اونایی که شرایط مشابه شما دارن 

چند جلسه پیش مربی بشینین کم کم دستتون راه ميفته 

فقط با تمرین 

خدایا زندگیم سپردم به خودت 🤍

یعنی به نظرت ماشین رو بردارم ببرم؟ میترسم ترافیکی چیزی بشه به مشکل بخورم  یا حتی پارک پیدا نک ...

مراقب باش فقط 

آره 

حواستو جمع کن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تا نشینی که ترست نمیریزه،اعتماد به نفس داشته باش و حتما یکی دو ماه اول یکی کنارت باشه تا راه بیفتی

فقط پدرم توی خونه مون راننده اس که پدرم بنده خدا همش سرکاره و میاد خونه خسته اس وقت نمیکنه

من دوهفتست گواهي گرفتم ديروزصبح بايد ميرفتم آزمايش خون يه مسير ١٠كيلومتري اومدم ماشين وازپاركينگ دربيارم يه لحظه بادزد درپارگيك خوردآينه بغل شكست البته منم مويي داشتم ميومدم بيرون ولي ماشين وهرجوريه زدم بيرون ورفتم آزمايش دادم وبرگشتم خيلي تجربه خوبي بود ولي حيف آيينه شكست ازديروزعذاب وجدان گرفتم كه خرج زودست شوهرم گذاشتم

من دوهفتست گواهي گرفتم ديروزصبح بايد ميرفتم آزمايش خون يه مسير ١٠كيلومتري اومدم ماشين وازپاركينگ درب ...

دفه چندم قبول شدی

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

عزیزم منم ۱۳ساله گواهی نامه گرفتم.تااینکه امسال رفتم تعلیم دیدم ۷جلسه.الان کمی بهترم منم همسرم وکنارخودم مینشوتدم شماهم یه مدت باپدرت بروشبونه یاصبح زودکمی استرست کم بشه