با یه پسره دوست شده کلا ۲ماهه میشناسه و ۲بار بیرون دیده پسره خیییییلی زبون ریخته گفته بدهکارم فلان و بهمان ۳۸ تومن بدهکارم یکمشو جور کردم یکم کم دارم بهم قرض بده حقوقمو گرفتم میدم اینم رفته طلاشو فروخته ۵تومن بهش داده بعد اومده بهم گفته .انقدر عصبانی شدم گفتم چرا همچین کاری کردی پسره خیییلی ببخشید سرش ب تنش نمی ارزه همون ۲ باری رفته بیرون هیچی نخریده براش،حتی بگو یه شارژم نمیده بعد خواهرم هی میخواست کات کنه پسره زبون ریخته ک دوستت دارم فلان و بهمان .با لباس کثیف و دهن بو گندو اومده پیش خواهرم میخواسته خواهرم کات کنه ولی نشد الان چی بگم ب این بشر
می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇 هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩 می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط سعی کن ازش فاصله بگیره کمکش کن .پول مفت بهش مزه کرده باز از خواهرت میخواد بتیغه
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
من ندیدم پسر از دختر بتیغه.🤦♂️🤦♂️خواهر احمق من کلا ۲ماهم نمیشه میشناسه درخواست پول کرده
اووووه من از دوستام خیلی دیدم پسره همه چی ازشون میگرفت .از لباس گرفته تا ساعت و پول
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
اووووه من از دوستام خیلی دیدم پسره همه چی ازشون میگرفت .از لباس گرفته تا ساعت و پول
جدی میگی؟من نمیگم دختر خرج نکنه ولی یه چند وقتی بگذره بعد اول پسر باید خرج کنه .من خودم با شوهرم دوست بودم اصلا نمیزاشت دست تو جیبم کنم حتی الانم بیرون میریم خودش حساب میکنه حتی میخوام کادو بخرم براش🤣