2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط آزمون ۲٫۶۵۰٫۰۰۰ شد. از مهر

کرج

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بگم امسال کرمانشاه کنکوری شده شش تومن باور میکنی؟

واااا چخبره

فقط آزمون !؟ 

تهران و کرج این قیمت نیستش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بگم امسال کرمانشاه کنکوری شده شش تومن باور میکنی؟

بله متاسفانه🤦🏻‍♀️اینجا گاج دوستم برای چهارتا درسش رفته کلاسشو با مشاوره و برنامه ریزی ۸ تومن حدودا ولی خب قلم چی خیلی بیشتر ازش تعریف میکنن(تهران)

ممنونم که پاسخ دادی🙏🏻🙏🏻🙏🏻 سطح آزموناش خوب بود؟پیشرفت کردی؟

آره عزیزم. بنظرم سطح آزمون ها خوبه. چون سخت‌تر از خود کنکوره و حسابی آماده‌ت می‌کنه. خواستی ثبت نام کنی از تابستون برو... من فقط با برنامش یه مقدار مشکل دارم

بله فقط ازمون گفتم که ، هر کی هر کیه

چقد دزدن😒

بله متاسفانه🤦🏻‍♀️اینجا گاج دوستم برای چهارتا درسش رفته کلاسشو با مشاوره و برنامه ریزی ۸ تومن حدودا ...

چهار تا کلاس با مشاوره هشت تومن مفت مفت مفته

مشاوره اینجا حداقل هفت تومن

هر کلاس کنکوری حداقل چهار تومن

ازمون شش تومن

این حداقلشه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت