2777
2789
آره عزیزم. بنظرم سطح آزمون ها خوبه. چون سخت‌تر از خود کنکوره و حسابی آماده‌ت می‌کنه. خواستی ثبت نام ...

آهان ممنونم🫂💕آره فعلا تازه امتحانامون شروع شده تابستون میرم

از چه نظر؟ طبق خواسته خودت برنامه نریخت؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله متاسفانه🤦🏻‍♀️اینجا گاج دوستم برای چهارتا درسش رفته کلاسشو با مشاوره و برنامه ریزی ۸ تومن حدودا ...

قلمچی بیشتر از ۸ تومنه با این شرایط 

شاید بالای ۱۵م

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چهار تا کلاس با مشاوره هشت تومن مفت مفت مفته مشاوره اینجا حداقل هفت تومن هر کلاس کنکوری حداقل چهار ...

واقعا خیلی از این کنکور سو استفاده میشه آدم میمونه چی بگه

من یازدهمم امسال یعنی بزرگ‌ترین اشتباهه کردم از دهم نرفتم قلم چی برنامه ریزی و پشتیبانی و اینا ترسیدم به خانوادم فشار بیاد😔😔

آهان ممنونم🫂💕آره فعلا تازه امتحانامون شروع شده تابستون میرم از چه نظر؟ طبق خواسته خودت برنامه ...

می‌دونی اینکه مثلاً دهم و با دوازدهم شروع می‌کنه و بعد از اتمام دهم، میاد یازدهم و با ادامه‌ی دوازدهم پیش میبره. من دوست داشتم به ترتیب، یعنی اول دهم، یازدهم و بعد دوازدهم رو بخونم. اینجوری یه مقدار سخت بود برام... اما در کل خوبه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
قلمچی بیشتر از ۸ تومنه با این شرایط  شاید بالای ۱۵م

یا خود خدا🥲🥲🥲 آخه هرچی بگیم وضع مالی خوب باشه بازم اذیت میشن خانواده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️البته گاج قسط بندی میکنه قلم چی رو نمیدونم

واقعا خیلی از این کنکور سو استفاده میشه آدم میمونه چی بگه من یازدهمم امسال یعنی بزرگ‌ترین اشتباه ...

عزیزم اگه مشکل مالی داری بورسیه شو

به سراغ من اگر می آیید، نرم و آهسته بیایید.مبادا که ترک بردارد ، چینی نازک تنهایی من💔

می‌دونی اینکه مثلاً دهم و با دوازدهم شروع می‌کنه و بعد از اتمام دهم، میاد یازدهم و با ادامه‌ی دوازده ...

آهان ممنونم که وقت گذاشتی🫂🫂🫂💕

انشاالله به خواستهات برسی و موفق باشی🤲🏻💕

یا خود خدا🥲🥲🥲 آخه هرچی بگیم وضع مالی خوب باشه بازم اذیت میشن خانواده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ا ...

قلمچیم واسه ازمونش نصفشو همون موقع که ثبت نام کردم گرفت، نصف دیگه‌شم ۳ ماه بعد، البته چک دادیم...

عزیزم اگه مشکل مالی داری بورسیه شو

نه خداروشکر سطح متوسط هستیم فقط از همون فشار اومدنه میترسم که چه کنم انشاالله جایی برسم براشون جبران می کنم🤲🏻🙏🏻

ممنونم که وقت گذاشتین🫂💕

نه خداروشکر سطح متوسط هستیم فقط از همون فشار اومدنه میترسم که چه کنم انشاالله جایی برسم براشون جبران ...

مشکل نداره بورسیه شو

ثبت نام انلاین کن

بلد نیستی زنگ بزن تهران ،وصل شو ب قسمت بورسیه راهنمایی ت میکنه

به سراغ من اگر می آیید، نرم و آهسته بیایید.مبادا که ترک بردارد ، چینی نازک تنهایی من💔

آهان ممنونم که وقت گذاشتی🫂🫂🫂💕 انشاالله به خواستهات برسی و موفق باشی🤲🏻💕

خواهش میکنم گل

همچنین عزیزم🤗⁦❤️⁩

من از نیمه دوم تیرماه 1400 ثبت نام کردم و از همون تابستون شروع کردم...

هزینه ثبت نام تا خوده کنکور شد 3 میلیون و خورده ای...

ولی خب من راضی بودم تا الان 

فقط یه چیزی گلم ؛ سطح سلامت آزمون های قلم چی پایین 

یعنی سختن و گاهی از اعتماد به نفس دانش آموز کم می کنن...

ولی خب باید از سخت شروع کنیم تا کنکور براون راحت باشه...

《معلم آینده مملکت》الهی چنان کن سرانجام کار ، که تو خشنود باشی و ما رستگار🤍🤚آخرش قشنگه❤🌵میشه لطفا برای رسیدن به هدفم یه صلوات برام بفرستین گلاااا🦋🐚
من از نیمه دوم تیرماه 1400 ثبت نام کردم و از همون تابستون شروع کردم... هزینه ثبت نام تا خوده کنکور ...

ممنون که جواب دادین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فقط آزمون؟!

آهان ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕

آره گلم فقط آزمون 

آگه دانش آموز سطح بالای هستی(منظورم زرنگ)

که کلاس ثبت نام نکن 

چون خوده کانون به بچه‌های ثبت نام عادی dvd آموزشی میده 

منم دارم بهم دادن ولی خب فرصتش نشد که استفاده کنم...

کلاس هزینه اضافی 

می تونی از انترنت و موسسات آموزشی بگیری درس ها رو که کمتر هزینه کنی 

《معلم آینده مملکت》الهی چنان کن سرانجام کار ، که تو خشنود باشی و ما رستگار🤍🤚آخرش قشنگه❤🌵میشه لطفا برای رسیدن به هدفم یه صلوات برام بفرستین گلاااا🦋🐚