2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 79 پست
مشادر هم رفتیم مشکل حل نشد اصلا بدتر هم شد

خوب عزیزم ببخشیدک اینو میگم، اما تو خودت میدونی ادامه دادن بی فایدس اما دلت نمیاد این کارو بکنی، پس نظر ما هیچ کمکی بهت نمیکنه، توباید باخودت کناربیای اون وقت میتونی ی تصمیم درست بگیری❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هییییی منم دوسال عقد بودم هیچیییییی ولی خیلی با خودم فکر و خیال نکردم این همه دوستام و اطرافیانم ...

شوهرت چی؟ اگه حرف حقم میزدی پشتت نیود؟حرفتو گوش نمیکرد؟جایی نمیرفتین؟بهت مولی نمیداد؟ولی توبرای شوهرت مثل یه زن و برای خانوادش. مثل  دختر بودی؟ و....بخدا خیلی سخته

خوب عزیزم ببخشیدک اینو میگم، اما تو خودت میدونی ادامه دادن بی فایدس اما دلت نمیاد این کارو بکنی، پس ...

با خودم کنار اومدم ولی کسی حمایتم نمیکنه.اصلا میگم حمایتم نکنن.خودم رو مای خودم وا میستم .ولی جایی هم نمیزارن برم.اخه

حرف مشاورت چی بود  نباید عقد اینقدر طولانی بشه  شوهرت بیکاره در امدش وابسته ب پدرش؟؟؟

گفت مشاور هرچی گفت واس تو گفت شاید بهش پول دادی.یعنی همه جا رفتیم .میگه بهمه پول دادی؟ گفتم چ ربطی داره.نه درآمد خانواده همسرم  وابسته به همسرمه با اینکه شوهر دارن  برادر دیگه هم جز شوهر من دارن.پدر دارن .از شوهر من میگیرن

شوهرت چی؟ اگه حرف حقم میزدی پشتت نیود؟حرفتو گوش نمیکرد؟جایی نمیرفتین؟بهت مولی نمیداد؟ولی توبرای شوهر ...

نه شوهرم همه اینایی که گفتیو انجام میداد

فقط تنها مشکل شوهرم اینه که حوصله جمع نداره بخاطر همین خیلی مهمونی نمیریم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂