2777
2789

دخترم با دخترداییم تصویری صحبت میکنن، بازی میکنن، هردو ۸سالشونه

بعد دخترداییم مرتب پامیشه میره اونور ، دخترمو معطل میزاره پای گوشی ، یا قطع میکنه میگه زنگ زدن بهم ، الانم صدا و تصویرشو قطع کرد، به دخترم گفت من کار دارم ، هی صدام نکن !!!

البته مامانش یادش میده حس میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا زنگ زد دخترت جواب نده

تا یادبگیره کارش اشتباهه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

شمام جواب ندید

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یا دیگه نذار تماس بگیرن یا مث خودشون رفتار کن 

وقتی میخواد بحرفه تصویر قط کن فقط صداذیا هرچی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

من تو روابط شما نیستم ولی حس نمیکنم کار مادرش باشه،وقتی بچه بودم من جای الان دختر شما بودیم و دخترداییم جای اون فامیلتون،همیشه بخاطر زبل بازی ها و پیچوندناش ازش یه تنفر زیرپوستی ای به دل داشتم تا الان که هردومون بچه داریم حتی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹