2777
2789
عنوان

کسی تو خونه خودش کراتین کرده؟

383 بازدید | 14 پست

البته صافی نمیخوام زیاد احیا میخوام بیشتر برای احیا چی استفاده کنم موهامم خیلی بلد زیر باس. 

اگه مارک خوب میشناسین معرفی کنین لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟یعنی تو خونه میشه کراتینه و احیا کرد؟

من تو مدرسه شنیدم یه خانومه گف تند و تند رنگ میکنم موهاشو گفتم خوبه موهات وز نمیشه گف وز بود گفتم الان اتو کشیدی گف نه مواد کراتین میخرم خواهرشوهر تو خونه برای من میزاره منم برای اون دیگه عجله داشتم نتونستم بپرسم مارک موادش چیه و اینا...

جدی؟یعنی تو خونه میشه کراتینه و احیا کرد؟

بله شامپو کراتین با مایعش رو بگیرین میشه فقط طول میکشه تا با سشوار بخواین خشکش کنین مایعش ۴۰۰ تومنه ولی کراتین کارا واسه کارشون ۱ میلیون تا بیشتر میگیرن

اولش میکشن در آخر با سشوار خشکش میکنن چون مایعش بمونه رو سر .. سر رو میسوزونه 

چه مارکی خوبه؟ میشه یه کم توضیح بدی میگن 3 روز بعدش نباید حموم رف روز سوم هم دوباره اتوکشی باید بشه؟

بله شامپو کراتین با مایعش رو بگیرین میشه فقط طول میکشه تا با سشوار بخواین خشکش کنین مایعش ۴۰۰ تومنه ...

یعنی میگین شبیه رنگ موعه؟مپلا لایه به لایه مایع رو به موهام بزنم با این تفاوت که سشوار هم سریع بکشم؟

.
یعنی میگین شبیه رنگ موعه؟مپلا لایه به لایه مایع رو به موهام بزنم با این تفاوت که سشوار هم سریع بکشم؟

ویدیو صدف بیوتی رو دانلود کنین خیلی عالی یاد داده مایعشم معرفی کرده 

چه مارکی خوبه؟ میشه یه کم توضیح بدی میگن 3 روز بعدش نباید حموم رف روز سوم هم دوباره اتوکشی باید بشه؟

ویدیو صدف بیوتی رو از گوگل ببینین هم شامپوشو گفته هم نحوه استفادشو راحت توضیح داده🙃