2777
2789

همه چیزشو میسپاره دست اونا

پولاشو خرجشون کرد ، بعد به دروغ به من گفت خواهرم ماهی ۵۰۰میلیون حقوق میگیره 

نمیدونم چه حسابی باز کرده رو زندگیه مشترکمون که همه چیو سپرد به خانوادش ، خودمون هیچی نداریم جز یه خونه ی اجاره ای و یه ماشین قراضه 

شوهرم تو کشتیرانیه ، حقوق بالایی داره

از این طرف هم بهش زمین دادن تو تهران ، مدارک رو گذاشته خونه ی پدرش ، 

چیزی هم میگم ، میگه به خودم مربوطه ، تو دخالت نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ارزش عمر زن و شوهر که کنار هم میگذره کمتر از ارزش پول و سند و ..نیست که ...آدم ناراحت میشه این رفتارها رو میبینه ولی شما به سابقه رفتاری جفتتون نگاه کنید ببینید ریشه این رفتارها چیه 

.از اول اینطور بودن یا بعدها اینطور شدن...

نمیخوام ته دلت و خالی کنم.شاید از طلاق از اینکه اموالشو بگیری ازش میترسه.نمیدونم تو زندگیتون نبودم که بدونم حرفی از جدایی اینا پیش اومده یا نه.شایدم بخاطر اینکه یکی از خونه برداره میترسه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....
نمیخوام ته دلت و خالی کنم.شاید از طلاق از اینکه اموالشو بگیری ازش میترسه.نمیدونم تو زندگیتون نبودم ک ...

تو خونه ما ۷ ساله حرف طلاق هست ولی همه سند و مدارک خونه خودمونه.

به این چیزا ربطی نداره آقاهه انگار مخفی کاره و خانوادش رو محرم و مورد اعتماد می‌دونه و خانومش رو نمیدونه 

امروز به خیلیا ادرس دادم، عزیزم شمام برو تاپیک منو بخون پست منو بخون برو اون ادرس اینستاگرام، امیدوارم مشکل شمام حل شه،بخدا خستم از صبح بعد مدتها هی مینویسم کسی مشکلی داره بره حل شه،دلم نمیاد نگم،برو ادرس رو کپی پیست کن برو سرچ اینستاگرام بزن،صفحه رمز وراز کد قرآن داره تو زبان بند رو بخون کنار ابطال سحر و چشم زخم، و اونچه کد لازم با شرایطت هست رو بخون ان شاءالله توام نتیجه میگیری شک نکن با یقین بخون 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،