2777
2789
عنوان

زیست دهم

1514 بازدید | 24 پست

میتونم یه روزه جمعش کنم؟

فردا امتحان دارم،به خاطر مشکلاتی که دیروز پیش اومد و امتحانات مکرری که این هفته داشتم نتونستم بخونم.

در طول سال خوندم ولی فقط ۵۰ درصد مطالب یادمه حس میکنم و اینکه تشریحی و پاسخ های طولانی رو اصلا نمیتونم راحت بگم

بارم هارو نگاه کن در حد پاس شدن بخون 

نمره دهم و یازدهم چون نهایی نیست،اهمیتی نداره 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ینی جمع نمیشه؟😂💔

نه بابا بخون نگران نباش 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
چشم خیلی ممنون،همه سعیم اینه بتونم تمومش کنم💞 البته فصل ۴ رو خوندم

خب این عالیه 

منم فردا ریاضی دارم 

مریض بودم نتونستم به غیر فصل ۶ و ۷ بخونم .اجتمالا فصل ۱ و ۲ بخونم ک پاس شم🥲💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز