2777
2789
میخوام طلاق بگیرم پسره میگه دوهفته بیشتر زندگی نکردی  روز دادگاه دختره الکی گریه می‌کنه میگه ...

ینی تاثیرات دعا بوده؟

کی گرفته براشون 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

این پسر بدخت آنقدر خرجش کرد فقط ۲۰ میلیون پول فیلم عروسی داده بود 

توی بالاترین و شیک اذیت جا تالار گرفته بود و لباس عروسی دست دوز بود و چه ها که نکرد خیلیییییی خرج کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه هرکسو ک این کارا رو میکنه و زندگی بقیا خراب میکنه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
ینی تاثیرات دعا بوده؟ کی گرفته براشون 

خواهر زنش

البته شاید 

اینم بگم پسره موقعه ای که دختره وارد زندگیش شد هی جن میدیده ولی از وقتی که رفت همه چی درست شد فکر میکنم دختره جن داشته باخودش 

خدا لعنت کنه هرکسو ک این کارا رو میکنه و زندگی بقیا خراب میکنه

دختره به خاطر یا پول اومده فکر کنم تمام کاراش با نقشه بوده خواهرشم دیده پسر لارجه حسودی کردهر

دختره به خاطر یا پول اومده فکر کنم تمام کاراش با نقشه بوده خواهرشم دیده پسر لارجه حسودی کردهر

خواهر ادمم دیگه نمیشه اعتماد کرد هوف چقدر زندگیا سخت شدن

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
الان طلاق گرفته  ی چیز دیگه هم بگم

بگو

ولی اینطور که شما میگی نیس  لابد دختره از اول این فکرو داشته

اهه چرا ادم باید زندگی خودشو خراب کنه بخاطر پول وقتی اون پولو داشته و میتونسه ازش استفاده  کنه شوهر لاکچری هم داشته مرگ می‌خواسته اونایی ک این کارا میکنن شوهر پیر دارن خو

پسره از من خواستگاری کرده

ازدواج نکن ب هیچ عنوان