jajk مدیر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2054 عنوان +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 90 پست ی عکس میزارم بگین به هم میان یانه 1401/02/29 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 اهه چرا ادم باید زندگی خودشو خراب کنه بخاطر پول وقتی اون پولو داشته و میتونسه ازش استفاده کنه ... خب خیلیا زیر بار مسئولیت زندگی نمیرن و مستقل بودن رو میخوان ربطی نداره خدایی من خودم اگه شرایطم خوب باشه ازدواج رو دوس ندارم کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4588 خب خیلیا زیر بار مسئولیت زندگی نمیرن و مستقل بودن رو میخوان ربطی نداره خدایی من ... اوهوم اینم هس ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 آره مشکوکه چن سالته خوب خوب تحقیق کن اینا ممکنه برای مبراسازی خودشون بلشه کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
jajk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2054 مشکوکه چن سالته خوب خوب تحقیق کن اینا ممکنه برای مبراسازی خودشون بلشه یعنی چی؟؟؟من ۱۷ سالمه ایشون ۳۳
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4588 مشکوکه چن سالته خوب خوب تحقیق کن اینا ممکنه برای مبراسازی خودشون بلشه یعنی چی مبرا سازی متوجه منظورت نشدم؟؟!یعنی داستانی ک واسه این خانم تعریف کرده اشتباه باشه ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4588 ولی با شناختی که من ازش دارم خیلی پسر خوبیه خیلی بنظرمبا این اتفاق ک پولاشو برده هیچ وقت نمیتونه بهت اعتماد کنه و بفهمه ک بخاطر پولش نیس ک دنبالشی ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
jajk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2054 یعنی چی مبرا سازی متوجه منظورت نشدم؟؟!یعنی داستانی ک واسه این خانم تعریف کرده اشتباه باشه نه بابا فامیلمون هستن
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 یعنی چی؟؟؟ من ۱۷ سالمه ایشون ۳۳ وای اختلاف سنیتون که زیاده ملاک پول نباشه فقط شاید بهت اینا رو گفتن که پسر خودشونو خوب جلوه بدن حتی دختره رو هم خراب نکردن و گفتن احتمالا خواهر زنش طلسم کرده واین طلسم کردن رو من خیلی راحت میتونم به همه نسبت بدم و تهمت بزنم کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
jajk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2054 بنظرمبا این اتفاق ک پولاشو برده هیچ وقت نمیتونه بهت اعتماد کنه و بفهمه ک بخاطر پولش نیس ک دنبا ... اون دنبالم هست 😂 ولی من اینجوری نیستم که پولاشو بکشم بالا
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 یعنی چی مبرا سازی متوجه منظورت نشدم؟؟!یعنی داستانی ک واسه این خانم تعریف کرده اشتباه باشه آره ینی خودشون رو بی تقصیر جلوه دادن کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
jajk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2054 آره ینی خودشون رو بی تقصیر جلوه دادن من حتی فیلم عروسشون رو دیدم ولی عروسیش نرفته بودیم همین که فیلم عروسی خواستگارم رو دیدم خیلی رو تأثیر گذاشته
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4588 اون دنبالم هست 😂 ولی من اینجوری نیستم که پولاشو بکشم بالا نمدونم والا ولی تحقیق کن و برو مشاوره دیگه و دار ب اب نزن پول اونقدرام چیز مهمی نیس ک بخاطرش زندگیتو و ایندتو تلخ کنی ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
jajk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2054 نمدونم والا ولی تحقیق کن و برو مشاوره دیگه و دار ب اب نزن پول اونقدرام چیز مهمی نیس ک بخاطرش زندگیتو ... ب خدا من از خود پسره قبل اینکه ازدواج کنه خوشم نیومد پول زیاد برام مهم نیس