2821
2789
عنوان

سرگرمی_بازی

215 بازدید | 50 پست

یه تیکه از اهنگی که حال الانتو توصیف میکنه بنویس یا اسم اهنگو بگو

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
کرماشانی چویلد شیتم کرد ای شاره گش زانی....😍😍😍

هیچی نفهمیدم😂🤣

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه که اهای اکرمانشاهی چشات دووینم کرده این شهر همگی باخبر شدن و می‌دونن😍😍

اوووو چشای کی دیونت کرده😂

گفتم ک کرمانشاهی 😐🤣🤚😍😍😍

😂

چیه عاشق ندیدی؟ البته عاشق ی دختر شدم😐🤣🤣🤣

چرا دبدم😂یا خدا دختری که عاشق دختر شدی یا پسری که 

دخترم عاشق زن پسر عمم شدم 😐

🙄

ام شو شو شه لیپک لی لی لونه😔😔💔

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
2823
2791
2779
2792