2777
2789
عنوان

سرگرمی_بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم چه تنگه هوای گریه داره

از کیه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

نفس نفس با تو،عشق مهربونم 😍

دوست دارم صداتو وقتی میگی جونم، جووونم😍😍

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  

نگا استیل گنگو خشمیندازه قلبو این اهنگ😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
ام شو شو شه لیپک لی لی لونه😔😔💔

چرا به استیکرای اخر نمیخوره🙄

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

وقتی اسممو می‌شنوم با صدای تو 

وقتی از نزدیک میبینم روی ماهتو

وقتی با چشمای دریاییت بهم زل میزنی 

وقتی اینقدر خواستنی اسممو صدا میزنی 

من از قصد جوابتو نمیدم ..

صدام کنی بیشتر .. صدام کنی بیشتر 

من هر وقت نگاهتو میبینم رو مو میگردونم نگام کنی بیشتر .. نگام کنی بیشتر ..

چرا به استیکرای اخر نمیخوره🙄

چون مسخره بازی دراوردم😐

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
یه صبح دیگه  یه صدایی توی گوشم میگه  ثانیه های تو داره میره  امروز رو زندگی کن فرد ...

ایول چه پرانرژی

نگا استیل گنگو خشمیندازه قلبو این اهنگ😂

وای اینو که میبینم فقط قیافه علی دایی میاد جلو چشمم