2777
2789
عنوان

جدا شدم

297 بازدید | 10 پست

پیرو تاپیک قبلی و طبق گفت و گو با شما و خانوادم و مشاور دیشب از اون مرد جدا شدم 

او گفت من رو حلال نمیکنه و آه میکشه و میره و قلب من رو شکست با این حرف و گفت من اونو بازی دادم اما اینطور نبود من قصدم جدی بود و قصد فریب نداشتم و همه ی حرفایی که بهش زده بودم و بین ما به عنوان راز بود به خانوادم گفت و منو تحقیر کرد 

بنظرتون من اشتباه کردم؟اون آدم حق داشت که این حرف رو به من بزنه؟

از اینکه یه مدت از وقتم رو باهاش گذروندم احساس تاسف میکنم 

لطفا بهم بگین که آیا من مقصرم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

اگر واقعا احساساتشو درگیر کردی و خودت هم مصمم میخواستیش ویهویی زدی زیر همه چی بدون مقدمه یا پی اومدن مشکل حادی حق داره

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
نمیدونم اگر واقعا احساساتشو درگیر کردی و خودت هم مصمم میخواستیش ویهویی زدی زیر همه چی بدون مقدمه ی ...

با خانواده و بچه اش یه مدت رفت وآمد کردم دیدم فرهنگشون به من نمیخوره واسه همون جدا شدم 

با خانواده و بچه اش یه مدت رفت وآمد کردم دیدم فرهنگشون به من نمیخوره واسه همون جدا شدم 

بهتر بود کم کم آمادش میکردی آسیب نبینه 

یهویی خوب نیست 

بهتر بود کم کم آمادش میکردی آسیب نبینه  یهویی خوب نیست

چندین بار بهش تذکر دادم که خانواده هامون به هم نمیخورن ولی خودش مدام اصرار میکرد و کنار نمیرفت اما دیشب دیگه قطعی کردم 

چندین بار بهش تذکر دادم که خانواده هامون به هم نمیخورن ولی خودش مدام اصرار میکرد و کنار نمیرفت اما د ...

خب دیگه اگر چندین بار بهش گفتی باید جداشید 

الان اون باید درک کنه 

نه بهترين كارو كردي كه كات كردي دقيقا چون شرايطم مثله شما بود دركت ميكنم و اينكه عاقلانه ترين كارو انجام دادي ، منم يه مدت با يه اقايي بودم دختر ٩ ساله داشت دقيقا مثله هم بودن بشدت دروغگو پنهانكار موذي، خيلي ادعاي عاشقيش ميشد با گريه زاري و التماس اومد دم خونمون كه دخترتونو دوس دارم من نميخواستمش چون دوتا طلاق داشت و بچه از زن اولش! و اينكه از هرلحاظ بگي ازش سرتر بودم ولي چون فكر كردم بهم علاقه داره و همه كار برام ميكنه ميتونم زندگي كنم باهاشون اما نشد يروز خوش هم اگر داشتيم بعد مدتها از دماغم دراورد اوايل خوب بود خرج ميكرد اما تا وقتي ميفهمن كه قبولشون كردي با اون شرايط حادو خاصي كه داشت خرش كه از پا گذشت سرم داد ميزد بي احترامي ميكرد اخرش هم كه خيانت كرد🤦🏼‍♀️😂 واقعا برام سخت بودا ولي خداروشكر ميكنم كه چهره واقعيش نمايان شد خيلي بهم بي احترامي كرد با اينكه توي مجازي خيانتشى ديدم افتخارم ميكرد داستانش مفصله فقط خوشحالم كه ازش جدا شدي و فكر عاقلانه اي كردي عزيزم انشالا خدا بهترين ها رو سر راهت قرار بده🌹🙏🏻

2827
2791
2779
2792