2777
2789
عنوان

عمل بینی👃

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر من بداخلاقه اصلا حس خوبی ندارم بهش ... بعد چند ساعت بهوش اومدی ؟!

کل عملم و بهوش اومدنم کلا شد ۲ ساعتو نیم فکنم.اخلاق دکترو ول کن کارش مهم باشه واست

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
نمیدونم ترس الکی گرفتم جالب قبلش که داشتم میرفتم نوبت بگیرم اصلا نمی‌ترسیدم یهو این مدلی شدم

حق داری واقعا استرس داره ولی سعی کن کنار بیای هرچی عقب تر بیوفته بدتره 

"مِثل پَروانه ها رَقصنده و رَها باش!🦋🌾"
شما درد نداشتی؟

گلم بستگی داره من اون زمان فقط هجده سالم بود خیلی ذوق و شوق شو داشتم حتی دکتر بهم میگفت بینی ت خوبه نیازی نداره ولی من روی قوزش حساس شده بودم اخه صورتمم خیلی ظریفه فکر میکردم قوز خیلی تو چشمه .  شاید بخاطر همین دردی حس نمیکردم ولی تا دو هفته اول نداشتن تنفس کبودی ورم پیشونی زیرچشم آدمو اذیت میکنه چهره خیلی بهم میریزه ادم انگار تبدیل به یکی دیگه میشه چشما میره تو پیشونی میاد جلو 

عزیزم بعد از بیهوشی انقدر سرت سنگینه که نمیتونی راه بری و کل راه تنفسی ت بینی ت حتی دهان پر از خونه ...

مرسی بابت راهنماییت مهربون  

"مِثل پَروانه ها رَقصنده و رَها باش!🦋🌾"