2777
2789
عنوان

عمل بینی👃

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم به من دلداری بده وحشت کردم اصلا

کامنتایی ک گداشتم اینجارو بخون .بخدا اصن ترس نداره با خوشحالی رفتم مامان بابام ناراحت بودن میترسیدن.با رقص میرفتم بخدا😂😂😂از اتاق عمل اومدم بیرون دوروز کلااا خون ریزی داشت بینیم همه میترسیدن ولی من عین خیالم نبود.همش مامانم میگف پشیمون نیستی از اینک عمل کردی اینهمه خونریزی و کبودی داری؟؟؟میگفتم ن خوشحالم 😂😂

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
هزینه چقدره عزیزم؟ بینی های گوشتی ام خوب عمل میکنه؟

بستگی داره همون طرفای 20...بله کارشون رو از نزدیک دیدم بیشتر عمل هاشون رو عالی انجام دادن

"مِثل پَروانه ها رَقصنده و رَها باش!🦋🌾"

من پنجشنبه این هفته نوبت عمل دارم ۱۳ میلیون هم هزینه عملم هست منم خیلی نگرانم که میتونم بعد عمل طاقت کنم یا نه چون خیلی بد زخم و بد درد هستم از همین الان شوهرم و بچه هام مدام میگن وای مامان تو رو خدا گریه نکنی بعد از عمل 

کامنتایی ک گداشتم اینجارو بخون .بخدا اصن ترس نداره با خوشحالی رفتم مامان بابام ناراحت بودن میترسیدن. ...

عزیزم خیلی خوبه برا خودت اسفند دود کن من خیلی ترسوام انگار می‌خوان بکشنم

مرررسی عزیززززم بینی خودتم پیشاپیش مبارک باشه.اولا عمل بینی اصلا دردی نداره ثانیا اگ هم داشته باشه ب ...

فدااات مرسی از دلگرمیت گلم  

"مِثل پَروانه ها رَقصنده و رَها باش!🦋🌾"
از بیهوشی میگین؟شما زود بهوش اومدی؟

عزیزم بعد از بیهوشی انقدر سرت سنگینه که نمیتونی راه بری و کل راه تنفسی ت بینی ت حتی دهان پر از خونه سوزش گلو داری بخاطر خونی که وارد دهان و بینی ت شده یه خرده اثرات بیهوشی رو آدم هس اینکه کلافه ای نمیدونی کجایی یکی دو روز اولش سخته ولی زود میگذره ولی تا دودسه  هفته اول پیشنهاد میدم استراحت کنید فقط و اینکه فقط و فقط طاق باز بخواب اونم تا سه چهار ماه چون باعث میشه بینی کج نشه اصلا به پهلوها نخوابیدا ته دیگ و غذاهای سفت هم تا دو هفته سه هفته اول اصلااااا

عزیزم خیلی خوبه برا خودت اسفند دود کن من خیلی ترسوام انگار می‌خوان بکشنم

نترررس هرچقدددرم ترس داشته باشه هرچقدرم درد و خونریزی باشه بعد عملت قراره ی عمر زیبا تر و بااعتماد بنفس تر زندگی کنی

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت