2777
2789
عنوان

عمل بینی👃

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی خوشبحالت که انقد راحت بوده واست بینی جدید مبارک عزیزم🥰

مرررسی عزیززززم بینی خودتم پیشاپیش مبارک باشه.اولا عمل بینی اصلا دردی نداره ثانیا اگ هم داشته باشه ب زیبا شدن بعدش می ارزه

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
خوشبحالت چ خوووب ... با دکتر حرف میزدی ؟! 

اره رفتم اتاق عمل دکتر داشت درمورد رشته دانشگاهیم سوال میپرسید گف رشتت چیه؟یهویی پرستار گف اقای دکتر بیهوشش کنم؟اونم گف اره .منم دهنمو باز کردم رشتمو بگم یهویی بیهوش شدم😂😎بعدش بهوش اومدم گفتن عملت تموم شده

بینی شماام گوشتی بود؟ هزینه چقدر شد

عزیزم واس من استخونی بود ولی این دکتری ک رفتم عمل کرد تخصصش بینی گوشتیه واس منو خوب دراورد بااینک بیشتر گوشتی عمل میکنه.۸ ماه پیش شد ۱۵ تومن با هزینه کیلینیک الان یکی از دوستام رفته پیشش ۲۱ تومن با هزینه کیلینیک شده

اره رفتم اتاق عمل دکتر داشت درمورد رشته دانشگاهیم سوال میپرسید گف رشتت چیه؟یهویی پرستار گف اقای دکتر ...

دکتر من بداخلاقه اصلا حس خوبی ندارم بهش ... بعد چند ساعت بهوش اومدی ؟!

عزیزم واس من استخونی بود ولی این دکتری ک رفتم عمل کرد تخصصش بینی گوشتیه واس منو خوب دراورد بااینک بی ...

مرسی گلم. پیجشو میدی 

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂