2777
2789
عنوان

چجوری روی این دوست بی ادبمو کم کنم؟

179 بازدید | 18 پست

ما چارتا دوستیم دانشجوییم یکی از سه تا دوستام خیلی خودخواه و پررو هست هم طعنه میزنه هم خودشو از همه بالاتر میبینه ولی واقعیتش ازهمه کمتر و پایین تره اما چون مغروره خود برتر بینی داره غرورش حتی نمیزاره به دیگران سلام بده الان سه روز پیش تو دانشگاه به من یه حرفی گفت یجورایی توهین کرد من سکوت کردم رفتم خونه یه ماجرایی پیش اومد این وسط من از گروه واتساپ لفت دادم و از حرص و تصمیم هیجانی هر سه تاشونو انفالو کردم الان اون دوتا دوستم هر کدوم پیام دادن که چرا از گروه لفت دادی اینم بگم از اخلاق این دوتا دوستم خوشم میاد اما اون دختره خیلی توهین میکنه و پررو عه منم گفتم به این دلیل و توهین کرده بهم حالا گفتع هفته بعد تو دانشگاه باهاش صحبت کن مشکلتونو حل کنید ما دوست همیم من با این دوتا مشکلی ندارم فقط با زبون تلخ اونیکی و بعضی رفتاراش مشکل دارم خودمم میدونم حتی بگم با توهینات ناراحتم کردی با پررویی و گستاخی میگه با ما نیا انگار اون دوتا فقط دوست اینان من خیلی فک کردم میخوام ارتباطمو با اون دوتا نگهدارم با این قطع کنم فقط نمیدونم چجوری بسوزونمش جز این ۳ تای یه دوست دیگه هم داریم که با این سه تا صمیمی نیست فقط دوست منه اونروز وقتی اون توهین کرد اونم بود دید گفت چرا بهت توهین کرد هیچی نگفتی اگه دفعه بعد چیزی گفت توهم جوابشو بده اینم بگم من وقتی بهم یکی توهین میکنه لال میشم که مقصر خودمم میام خونه هزارتا جواب یادم میاد راهنمایی کنید  بقیشو بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه بار دیگه توهین کرد بگو جوابتو نمیدم میزنم به حساب بی شعوریت بعد با اون یکی دوستات باش ولی به اونی که توهین میکنه اصلاااا محل نداد رابطت باهاش فقط در حد سلام خداحافظ باشه 

عزیزم یه بار دیگه توهین کرد بگو جوابتو نمیدم میزنم به حساب بی شعوریت بعد با اون یکی دوستات باش ولی ب ...

اخه اکیپیم چجوری محل نزارم؟ بیشتر راهنمایی میکنید خودمم موندم اینم بگم هفته بعد تولدش میخواس تو کافه بگیره من نمیخام برم

از شانس من اکیپیم اون دوتا هم طرف این دخترن

عزیزم وقتی اونا طرف اینو میگیرن چرا میخوایی با اونا ادامه بدی؟

به نظرم با همشون کات کن یه مدت خودت برو و بیا بعد خودشون میان سمتت نگران نباش اگه هم نیومدن به درک چیزی که تو دانشگاه زیاده دوسته

عزیزم وقتی اونا طرف اینو میگیرن چرا میخوایی با اونا ادامه بدی؟ به نظرم با همشون کات کن یه مدت خودت ...

ظاهرا نمیگیرن اگه میگرفتن به من پیام نمیدادن خودم احساس میکنم که نمیدونم احساسمم درسته یا نه

اخه اکیپیم چجوری محل نزارم؟ بیشتر راهنمایی میکنید خودمم موندم اینم بگم هفته بعد تولدش میخواس تو کافه ...

رفت و آمدتون چجوریه؟

مثلا خونه هم دیگه میرین؟باهم بیرون میرید؟یا فقط باهم میرید دانشگاه؟

آره کار خوبی میکنی تولدش نرو اگه گفت چرا نیومدی بگو اخلاقت رو درست کن 

رفت و آمدتون چجوریه؟ مثلا خونه هم دیگه میرین؟باهم بیرون میرید؟یا فقط باهم میرید دانشگاه؟ آره کار خ ...

اینم بگم رفتارش تو محیط دانشگاه خیلی تابلوعه یجوری رفتار میکنه وقتی پسر میبینه انگار بهشون نخ میده خیلی هم خودخواهه میدونه منم ازش سرم هر کی بهم میگه خوشگل از حرص قرمز میشع

وقتی باهم یه جا هستین رفتار اون دوتا باهات چحوریه؟بهت محل میدن؟

آره فقط دو سه روزه احساس میکنم اونا هم ازم یجوری شدن که اونم احساس میکنم سر این دخترس پشتم چیزی گفته

نه فقط بیرون میریم و دانشگاه

عزیزم شما تولدش نرو اگه هم توهین کرد جوابشو بده اون میبینه جواب نمیدی سو استفاده میکنه بعد وقتی باهم یه جا هستین اصلااااا بهش محل نده اگه هم خواست کات کنه به درک بزار کات کنه همچین دوستی رو میخوایی چیکار آخه؟

نظر کلیم اینکه باهاش خییییلی سرد برخورد کنی و اگه هم حرفی زد دلیلش رو بهش بگو