2777
2789
عنوان

بیماری mds

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما از اطرافیان کسی رو داشتید که دچار این بیماری باشه ؟

سلام بله مادرم . وقتی واکسن کووید زد بیماریش زد بیرون... روز ب روز بدتر شد. اوایل با تزریق خون ماهی یکبار زندگی میکرد ولی در عرض چند ماه رسیده بود به تزریق روزی چندبار خون. پلاکت و همه فاکتورا پایین بود. آخرش توی آی سی یو از دنیا رفت

سلام بله مادرم . وقتی واکسن کووید زد بیماریش زد بیرون... روز ب روز بدتر شد. اوایل با تزریق خون ماهی ...

عزیزدلم 😔 روحشون شاد .. ببخشید دائم سوال میکنم نمیشد پیوند مغز استخوان انجام بدن ؟ مادر چند ساله بودند ؟

عزیزدلم 😔 روحشون شاد .. ببخشید دائم سوال میکنم نمیشد پیوند مغز استخوان انجام بدن ؟ مادر چند ساله بو ...

پزشک گفت نمیشه دیره. بعدشم توی بیمارستان دولتی و نیمه دولتی زیاد وقت برای مریض اونم سن بالا نمیگذارند و اهمیت نمیدن. مادرم حدود ۷۰ سال داشت. توی بیمارستان دولتی میدونی دیگ چه خبره... اصلا امیدی به بهبودی نیست و نتونستم حریف برادر سنگ دلم بشم. اون با همسرش قاتل اصلی هستند... داستان داره نمیخوام تعریف کنم.

دکترشم خیلی حواس پرت و گیج بود اصلا دوستش نداشتم.

پزشک گفت نمیشه دیره. بعدشم توی بیمارستان دولتی و نیمه دولتی زیاد وقت برای مریض اونم سن بالا نمیگذارن ...

خدا بهتون صبر بده .. مادر واقعا داغش هیچ موقع سرد نمیشه .. متاسفانه مادر ۵۵ ساله ی منم مبتلا شدند 😔😭 بهترین دکتر ها رو بردیم حالا فعلا با یک سری آمپول هورمونی که هرروز میزنه یه مقدار روند پیشرفت به لطف خدا متوقف شده ، خیلی نذر و نیاز و دعا میکنم ، فقط منتظر معجزه هستم.. میدونم که جز خدا هیچ کی نمیتونه مادرم رو شفا بده .. کدوم شهر تشریف دارید ؟