2777
2789
عنوان

بیماری mds

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما از اطرافیان کسی رو داشتید که دچار این بیماری باشه ؟

سلام بله مادرم . وقتی واکسن کووید زد بیماریش زد بیرون... روز ب روز بدتر شد. اوایل با تزریق خون ماهی یکبار زندگی میکرد ولی در عرض چند ماه رسیده بود به تزریق روزی چندبار خون. پلاکت و همه فاکتورا پایین بود. آخرش توی آی سی یو از دنیا رفت

سلام بله مادرم . وقتی واکسن کووید زد بیماریش زد بیرون... روز ب روز بدتر شد. اوایل با تزریق خون ماهی ...

عزیزدلم 😔 روحشون شاد .. ببخشید دائم سوال میکنم نمیشد پیوند مغز استخوان انجام بدن ؟ مادر چند ساله بودند ؟

عزیزدلم 😔 روحشون شاد .. ببخشید دائم سوال میکنم نمیشد پیوند مغز استخوان انجام بدن ؟ مادر چند ساله بو ...

پزشک گفت نمیشه دیره. بعدشم توی بیمارستان دولتی و نیمه دولتی زیاد وقت برای مریض اونم سن بالا نمیگذارند و اهمیت نمیدن. مادرم حدود ۷۰ سال داشت. توی بیمارستان دولتی میدونی دیگ چه خبره... اصلا امیدی به بهبودی نیست و نتونستم حریف برادر سنگ دلم بشم. اون با همسرش قاتل اصلی هستند... داستان داره نمیخوام تعریف کنم.

دکترشم خیلی حواس پرت و گیج بود اصلا دوستش نداشتم.

پزشک گفت نمیشه دیره. بعدشم توی بیمارستان دولتی و نیمه دولتی زیاد وقت برای مریض اونم سن بالا نمیگذارن ...

خدا بهتون صبر بده .. مادر واقعا داغش هیچ موقع سرد نمیشه .. متاسفانه مادر ۵۵ ساله ی منم مبتلا شدند 😔😭 بهترین دکتر ها رو بردیم حالا فعلا با یک سری آمپول هورمونی که هرروز میزنه یه مقدار روند پیشرفت به لطف خدا متوقف شده ، خیلی نذر و نیاز و دعا میکنم ، فقط منتظر معجزه هستم.. میدونم که جز خدا هیچ کی نمیتونه مادرم رو شفا بده .. کدوم شهر تشریف دارید ؟