2777
2789
عنوان

فرورفتگی روی پره بینی بعد عمل

10285 بازدید | 41 پست

دوستان سلام

لطفا هر کی تجربه ی منو داره کمکم کنه

کسی بوده بعد عمل بینی روی پره ی بینیش فرورفتگی ایجاد شده باشه و پره ی دیگش برامده باشه؟لطفا راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ک چسب دارم

عزیزم شما فرورفتگی بینیتون درست شد ؟

چسب دیگه نزدید ؟

من ۴ ماهه عمل کردم ولی هنوز فررفتگی بینیم درست نشده بیشترم شده چسبم دیگه نمیزنم نه روز نه شب ولی فایده نداشته 

تراخدا بگو برای شما درست شد

عزیزم شما فرورفتگی بینیتون درست شد ؟ چسب دیگه نزدید ؟ من ۴ ماهه عمل کردم ولی هنوز فررفتگی بینیم در ...

سلام عزیزم فرورفتگی بینی شما درست شد؟؟

برای درست کردنش کاری کردین یا خودش رفع شد؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
سلام گلم مشکل شما حل شد برای منم گود خیلی زیاد

نه واسه من غضروفم آب شده و دوباره باید ترمیم کنم

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
از کجا فهمید آب شده؟

من بینی ام یک ماه بعد از عمل عفونت کرد و همون باعث شد پل بینی ام آب شه غضروفش

دکتر معاینه کرد و گفت آب شده غضروفت

من بینی ام یک ماه بعد از عمل عفونت کرد و همون باعث شد پل بینی ام آب شه غضروفش  دکتر معاینه ...

منم دقیقا بینیم عفونت کرده ولی دکتر چیزی نگفت،دلیل عفونت چی بود؟برای شما الان مشکل پره بینی یا تیغه بینی؟تو ظاهر چ مشکلی داره؟

منم دقیقا بینیم عفونت کرده ولی دکتر چیزی نگفت،دلیل عفونت چی بود؟برای شما الان مشکل پره بینی یا تیغه ...

عفونتت در چه حد بود؟؟واسه من شدید بود طوری که ۴ روز توی بیمارستان بستری شدم

قبل از عفونت ظاهر بینی ام رو عالی عمل کرده بود ولی وقتی عفوتت کرد باعث شد پل بینی ام غضروفش آب شه و الان روی پل بینی ام فرورفته شده 

عفونتت در چه حد بود؟؟واسه من شدید بود طوری که ۴ روز توی بیمارستان بستری شدم قبل از عفونت ظاهر بی ...

نه من دو دوره انتی بیوتیک گرفتم ،خب چرا اینجوری شدی،الان ظاهرش چ مشکلی داره ؟من نگاه پرم چجوری شده