maryam677878 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 126 عنوان فرورفتگی روی پره بینی بعد عمل 10285 بازدید | 41 پست دوستان سلاملطفا هر کی تجربه ی منو داره کمکم کنهکسی بوده بعد عمل بینی روی پره ی بینیش فرورفتگی ایجاد شده باشه و پره ی دیگش برامده باشه؟لطفا راهنمایی کنین 1401/02/29 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21079 چقدر از عملت گذشته؟ خب گلم برو به دکترت نشون بده خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
maryam677878 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 126 چقدر از عملت گذشته؟ خب گلم برو به دکترت نشون بده ۲۳ روز عزیزم.میگه ورمه ولی خب میخوام تجربیات دوستان رو هم بدونم
بهار926 عضویت: 1393/10/04 تعداد پست: 640 الان ک چسب دارم عزیزم شما فرورفتگی بینیتون درست شد ؟چسب دیگه نزدید ؟من ۴ ماهه عمل کردم ولی هنوز فررفتگی بینیم درست نشده بیشترم شده چسبم دیگه نمیزنم نه روز نه شب ولی فایده نداشته تراخدا بگو برای شما درست شد
emerald_eye عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 988 سلام عزیزم منم تقریبا 1 ماهه از عملم گذشته. بالای پره ی راست بینیم یکمی فرو رفتگی دارم. میخواستم ببینم واسه شما درست شد؟
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10113 عزیزم شما فرورفتگی بینیتون درست شد ؟ چسب دیگه نزدید ؟ من ۴ ماهه عمل کردم ولی هنوز فررفتگی بینیم در ... سلام عزیزم فرورفتگی بینی شما درست شد؟؟برای درست کردنش کاری کردین یا خودش رفع شد؟؟ من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
baharjooonn عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1390 سلام عزیزم فرورفتگی بینی شما درست شد؟؟ برای درست کردنش کاری کردین یا خودش رفع شد؟؟ سلام گلم مشکل شما حل شد برای منم گود خیلی زیاد
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10113 سلام گلم مشکل شما حل شد برای منم گود خیلی زیاد نه واسه من غضروفم آب شده و دوباره باید ترمیم کنم من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
baharjooonn عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1390 نه واسه من غضروفم آب شده و دوباره باید ترمیم کنم از کجا فهمید آب شده؟
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10113 از کجا فهمید آب شده؟ من بینی ام یک ماه بعد از عمل عفونت کرد و همون باعث شد پل بینی ام آب شه غضروفش دکتر معاینه کرد و گفت آب شده غضروفت من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
baharjooonn عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1390 من بینی ام یک ماه بعد از عمل عفونت کرد و همون باعث شد پل بینی ام آب شه غضروفش دکتر معاینه ... منم دقیقا بینیم عفونت کرده ولی دکتر چیزی نگفت،دلیل عفونت چی بود؟برای شما الان مشکل پره بینی یا تیغه بینی؟تو ظاهر چ مشکلی داره؟
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10113 منم دقیقا بینیم عفونت کرده ولی دکتر چیزی نگفت،دلیل عفونت چی بود؟برای شما الان مشکل پره بینی یا تیغه ... عفونتت در چه حد بود؟؟واسه من شدید بود طوری که ۴ روز توی بیمارستان بستری شدمقبل از عفونت ظاهر بینی ام رو عالی عمل کرده بود ولی وقتی عفوتت کرد باعث شد پل بینی ام غضروفش آب شه و الان روی پل بینی ام فرورفته شده من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
baharjooonn عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1390 عفونتت در چه حد بود؟؟واسه من شدید بود طوری که ۴ روز توی بیمارستان بستری شدم قبل از عفونت ظاهر بی ... نه من دو دوره انتی بیوتیک گرفتم ،خب چرا اینجوری شدی،الان ظاهرش چ مشکلی داره ؟من نگاه پرم چجوری شده