2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا این حرفو میزنن

212 بازدید | 20 پست

من ارتقا گرفتم تو شغلم همون شرکتی که بودم اول طبقه اول کار میکردم الان رفتم طبقه پنجم

حدود یک ماهه اونجا مشغولم بعد همکارا میگن اینجا جن داره چند تا فیلم هم واسه دوربینای مدار بسته آوردن که نشونم بدن من خیلی میترسم گفتم که نمیخوام ببینم

به نظرتون دارن دروغ میگن؟ 

به نظر شما نمیخوان کاری کنن من از اینجا برم؟

من خیلی میترسم از اینجور چیزا

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از حسادتشونه.... شما چرا باور کردی

نمیدونم همه میگفتن آره تایید میکردن

من که اومدم خونه به شوهرم گفتم خندید

خودم خیلی ترسیدم😂😂😂😂

اگه راست میگن قبلا چرا از این حرفا نبود؟ چرا الان که شما رفتی اونجا میگن؟ الکی میگن میدونن میترسی میخوان اذیتت کن 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چه ساده ای  دست به یکی کردن  وا نده بهشون بخند بگو اتفاقا دیروز با یکیشون چایی خوردم بعد ...

اصلا فوبیا دارم تا اسم این چیزا میاد حالم بد میشه

آره باید بخندم بهشون

اگه راست میگن قبلا چرا از این حرفا نبود؟ الکی میگن میدونن میترسی میخوان اذیتت کن 

فکر کنم جنی که اینا میگن اختصاصی طبقاته

مثلا طبقه ۱ نیست طبقه ۵ هست😂😂😂😂

فوبیاتو میدونن ازت سو استفاده میکنن  ضعف نشون نده  فیلماشونم ببین همش ساختگیه تورو بیارن ...

گند بزنن به محیط های کاری ایران

همش هم خانوما هستن کارمندای مرد هیچ وقت دخالت نمیکنن تو کار هیچ کس همه سرشون به زندگی خودشونه

نمیدونم چرا زنا انقدر دنبال پایین کشیدن همدیگه هستن

فکر کنم جنی که اینا میگن اختصاصی طبقاته مثلا طبقه ۱ نیست طبقه ۵ هست😂😂😂😂

😅😅😅😅

بشنو و باور نکن 🌺🌺

موفق باشی گل 🌺❤️🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه سوال  شغلتون دولتیه ؟ رابطه آقایون با کارمندای زن چطوره صمیمی میشن

نه عزیزم دولتی نیست شرکت خصوصیه

آقایون هم خب بستگی به رفتار خود آدم داره چطور رفتار کنن

من با همه خوشرو و خوش برخورد هستم نه خودمو میگیرم نه خیلی وا میدم

همه هم باهام رفتار درست و متین دارن

ولی خانوم داریم انقدر وا داده هر کسی هر چی دوست داره بهش میگه براش هم مهم نیست

بستگی به رفتار خود آدم داره