2777
2789

سلام به همگی بچم امسال کلاس اول بود خیلی تلاش کردم که مدرسه دولتی نمونه نوشتم وای خیای اذیتش کردن خیای سخت گرفتن خیلی تبعیض قایل شدن  اما آموزش خوب بود به نظرتون مدرسش رو عوض کنم ؟

بله حتما 

بشدت توی روحیه و اعتماد به نفس بچتون تأثیر میزاره 

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرصد

مدارس نمونه دولتی فقط برای ۳ سال کنکور خوبه

از الان نابود نکنین بچرو

تو فضای حسادت و رقابت درسی قرارش ندید

بذارین بچگی کنه خوش بگذرونه

از الان دیوونش نکنین توروخدا

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

داداش منم اذیت کرده بودن ترسونده بودنش انقد گریه میکرد بره مدرسه یواشکی از زیر زبونش کشیدم گف خانممون بهم گفت غلط کردی موهاتو بستی و داد زد سرم جلوی موهام رو کشید و... منم به مامانم گفتم با بچه رفتن آموزش پرورش بعدم پرونده رو گرفت رفتیم جای دیگه بعد از این قضیه تازه بقیه بچها به حرف اومدن که باهاشون بد رفتاری می‌شده خواهشاً توجه کنید به جایی که بچه تونو بهشون میسپارید بعضی معلما حرص و عصبانیت خونه خودشونو سر بچه های ما خالی میکنن

پسر من امسال میره اول میبرم غیر انتفاعی...نشیده بودم دوره ابتدایی نمونه داشته باشیم تهران ک نداریم همون دولتی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...