سلام به همگی بچم امسال کلاس اول بود خیلی تلاش کردم که مدرسه دولتی نمونه نوشتم وای خیای اذیتش کردن خیای سخت گرفتن خیلی تبعیض قایل شدن اما آموزش خوب بود به نظرتون مدرسش رو عوض کنم ؟
عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫 راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...
داداش منم اذیت کرده بودن ترسونده بودنش انقد گریه میکرد بره مدرسه یواشکی از زیر زبونش کشیدم گف خانممون بهم گفت غلط کردی موهاتو بستی و داد زد سرم جلوی موهام رو کشید و... منم به مامانم گفتم با بچه رفتن آموزش پرورش بعدم پرونده رو گرفت رفتیم جای دیگه بعد از این قضیه تازه بقیه بچها به حرف اومدن که باهاشون بد رفتاری میشده خواهشاً توجه کنید به جایی که بچه تونو بهشون میسپارید بعضی معلما حرص و عصبانیت خونه خودشونو سر بچه های ما خالی میکنن
مثلا گفتن جایزه بیارین برای بچه ها بدیم بهشون حالا به چند نفر دادن گفتند بقیه باشه برای چند روز دیگه بچه داغون شده ار غصه حالت به کیا دادن به سو گلی یای خانم
پسر من امسال میره اول میبرم غیر انتفاعی...نشیده بودم دوره ابتدایی نمونه داشته باشیم تهران ک نداریم همون دولتی
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...