2777
2789

چرا باید شماره خواهرشو بگه حذف کنی از چی میترسه خواهرش دهن لقه که میترسه خلافاشو لو بده 

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم گفته حذف کنه بعد پسره به من گفت دیگه لطفا پیام ندین 

اها داداش تو اگه قضیه و راز مشکوکی بین هردو طرف نباشه کار به اینجا نمیرسه طرفم میاد رسمی بدون ترس با برادرت اشنا میشه اگه فکر می کنید مشکل و دروغی از طرف شما نیست به برادرت اعتماد کن خیرتو میخواد 

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
برای عشقم 

اها عجب چی بگم سه سال مجازی! و عشق ! خود دانی ولی قبل از ارتباط بیشتر و عمیق تر مشکل و اختلاف رو بابرادر حل کنی بهتره وگرنه کار به جای بدی میرسه که دیگه نه می تونی ترکش کنی نه باهاش بمونی

اها عجب چی بگم سه سال مجازی! و عشق ! خود دانی ولی قبل از ارتباط بیشتر و عمیق تر مشکل و اختلاف رو باب ...

باشه دیگه رازک رو به کسی نمیگم این خواهر من نفهم بازی درآورد گفت 

چه بگی چه نگی اگه هدف واقعا ازدواجه و هردو طرف مطمعنید بالاخره باید باهاش روبرو بشید اگه پسره گفته پیام نده یعنی از داداشت میترسه و حتما یه ریگی تو کفششه یا شرایطش مساعد نیس اگه الان یا چن ماه دیگه اقدام کنه این وسط تو مورد سوئ استفاده عاطفی یا جنسی قرار می گیری ازماگفتن بود موفق باشب

چه بگی چه نگی اگه هدف واقعا ازدواجه و هردو طرف مطمعنید بالاخره باید باهاش روبرو بشید اگه پسره گفته پیام نده یعنی از داداشت میترسه و حتما یه ریگی تو کفششه یا شرایطش مساعد نیس اگه الان یا چن ماه دیگه اقدام نکنه این وسط تو مورد سوئ استفاده عاطفی یا جنسی قرار می گیری ازماگفتن بود موفق باشید

ممنون حقیقتش طرفم دینش مسیحی هست تمام حرفها سر اینه 

اها خب خانواده های سنتی سر این موضوع اذیت میکنن بهتره با یک اخوندی چیزی مشورت کنید که راه حلی پیش بیاد اگه هردو نفر سر دین به هم گیر نمی دیدید اما خانواده هاتون بخاطر حرف مردم و ابرو سنگ بندازن فقط یه واسطه میتونه مشکلو حل کنه حالا یا با صحبت با خانواده یا تغییر دین اما اینکه پسره سریع جا زده یعنی همون دلیل یا ریگ یا مسیحی افراطی ازون کاتولیکا یا ترسو به هرحال باید تلاش کنید 

اها خب خانواده های سنتی سر این موضوع اذیت میکنن بهتره با یک اخوندی چیزی مشورت کنید که راه حلی پیش بی ...

ترسو هست باید صحبت کنم ممنونم که راهنمایی کردین خوابم گرفته شبتون بخیر فردا یه تاپیک میزنم صداتون میکنم ازتون نظرمیگیرم