2777
2789
من خوب بلدم تا کامل یاد نگرفتی وارد بازار نشو

از کجا باید یاد بگیریم؟

و میزان سود و ضرر معمولش چقدره؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خوب بلدم تا کامل یاد نگرفتی وارد بازار نشو

ببین من اصلا برام مهم نیست و وقت یاد گرفتن ندارم"، فقط میخوام ی چیزی بگیرم برای ۵ سال بعد ی رشد تپل بکنه ، همین

از کجا باید یاد بگیریم؟ و میزان سود و ضرر معمولش چقدره؟

سود و ضررشون بستگی به تجربه و دانشتون داره

ترجیحا از یک نفر یاد بگیرید (فامیل . دوست .آشنا . کلاس)

چون داخل اینترنت هیچ چیز خوب نیس

خیلی از پکیج های ۸_۷ میلیونی خیلی افتضاح هستن

نمونش پرایس اکشن حسینی فایننس

Amir
ببین من اصلا برام مهم نیست و وقت یاد گرفتن ندارم"، فقط میخوام ی چیزی بگیرم برای ۵ سال بعد ی رشد تپل ...

تو کشورما اگه به سال های اخیر نگاه کنین همچی رشد قیمت داره هرچی که فکرش رو کنید

تو کشورما اگه به سال های اخیر نگاه کنین همچی رشد قیمت داره هرچی که فکرش رو کنید

خب میدونم اینو ، ولی ببین مثلا بیت کوین ی هو تو دو سه سال رشد زیادی کرد ، من اینجوری میخوام که بره بالا بعد ۴ سال

ببین من اصلا برام مهم نیست و وقت یاد گرفتن ندارم"، فقط میخوام ی چیزی بگیرم برای ۵ سال بعد ی رشد تپل ...

خب پیشنهاد میکنم وارد بازار نشید .

همون پول طلا . خونه . زمین و ... بگیرید

چون هیچی توی این بازار مطمئن نیس

مثلاً شما مطمئن هستید طلا و خونه هیچ وقت ارزششو از دست نمیده

اما رمز ارز های دیجیتال اینطور نیستن

Amir
خب پیشنهاد میکنم وارد بازار نشید . همون پول طلا . خونه . زمین و ... بگیرید چون هیچی توی این ...

البته طلا دلار خونه اینا همه اینا درسته قیمتش بالامیره ولی در واقع فقط ارزش پولتون حفظ شده و با کاهش ارزش ریال سرمایه تون به باد نرفته درصورتی که خیلی کارا میشه کرد که هم ارزش پول حفظ شه هم در کنارش اشتغالی زایی و تولید هم کرد و درآمد هم داشت

البته طلا تقریبا ثابت شدس اگه قیمت سال های اخیر رو نگاه کنید تو طولانی مدت از دلار هم رشد بالاتری داشته بخاطر بالا رفتن انس جهانی سرمایه گذاری بدی نیست بررسی گذشته نشون میده طلا تو بلند مدت سود بالایی داره اما بیت کوین و... رو نمیدونم 

از کجا باید یاد بگیریم؟ و میزان سود و ضرر معمولش چقدره؟

ی سر به تاپیک هام بزنین دو شیوه سود کردن وجود داره :

۱. هولد کردن : یعنی چنتا ارز میخرین می زارین کنار ۱ سال ۲ سال ۵ سال بعد چندین برابر شایدم چند ده برابر سود میکنین

۲. ترید کردن : یعنی نوسان گیری از قیمت های بازار ک من روشم همینه و چه بازار نزولی باشه چ صعودی شما سودتونو میکنین

2790
2778
2791
2779
2792