من یه گربه ی دیگه هم داشتم۴ سالش بود مرد سر اونم همینطوری اذیت شدم . بچه ی اینم نمیدونم بدم به کی چو ...
اگه میدونی به کسی که مطمینه واگذارش کن خیلی سخته واقعا از دست دادن های پی در پی
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.
چی الان برات خنده داره؟ مغز پوچت که اندازه نخود نمیفهمی ؟ واقعا وقتی یچیزی تو مغزت جا نمیشه دلیل بر خنده دار بودنش ک نیست . درد و بلای گربم رو قلبت بخوره . تو وجود حیونا میشه عشقرو پیدا کرد تو امثال تو ن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره میدونم در جریان واگذاری هستم خواهرم ی گربه داره که هرچی سعی کرد کسی رو پیدا کنه واگذارش کنه نتونست قبول نمیکنن متاسفانه
این پیج های حامی حیوانات یا گروه های حامی حیوانات میتونه کمکت کنخ
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.
دیگه موجود زنده متاسفانه همینه😞حالا خداروشکر تو بچشو داری اینجوری وجود اونو حس میکنی ولی من خرگوشم ...
میتونی بدیش ب کسی بدش. چون من یه گربه ی دیگمم مرد خیلی اذیت شدم . فک میکنی ،من کار و زندگی دارم الان شب تا صبح بیدارم ب این شیر باید بدم یا از بغلم بذارم اونور نمیخوابه.هی هم یادم میفته چقد مادرش دوسش داشت و ذوقشو داشت و پیشش نیست حالم بد میشه
عزیزم من مامان و بابام جونن الان نپرسیده میگی یعنی داری آرزو مردن واسه پدر و مادرم کردی عزیزم گربه تو خیابون ریخته دفعه آخرت باشه پدر و مادر من توهین میکنی
همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
میتونی بدیش ب کسی بدش. چون من یه گربه ی دیگمم مرد خیلی اذیت شدم . فک میکنی ،من کار و زندگی دارم الان ...
دو ساله که پیشمه و خیلی بهش عادت کردم نمیتونم هم به کسی اعتماد کنم تا بدمش به اون…تو این دوسالی که پیشمه انقد براش سر هر مسئله ای نگرانی کشیدم که عمرم تموم شد…ولی خب حق داری نگهداری بچه گربه واقعا سخته اگه واقعا شخص مورد اعتمادیو سراغ داری که میتونه خوب ازش نگهداری کنه تا وابستگیت بیشتر نشده واگذارش کن به کسی دیگه
عزیزم به حیون خونگیم توهین نکردی که مگه من پدر و مادرت توهین کردم
مرسی که قبول داری توهین کردی . نه ولی همونقدر که برات سخت تموم شد برایه منم سخت میگذره مخصوصا که تازه مرده . بهترین دوست من بوده دلیل نمیشه چیزی برا تو مهم نیس برا بقیه نباشه
مرسی که قبول داری توهین کردی . نه ولی همونقدر که برات سخت تموم شد برایه منم سخت میگذره مخصوصا که تاز ...
چه ربطی داشت دوست هم به پدر و مادر آدم نمیرسه خیلی توهینت بهم برخورد من زندگی وجودم از پدر و مادرم داره یعنی چی برمیگردی این حرف میزنین من خیلی رو پدر و مادرم حساسم حتی بیشتر از خودم دوسشون دارم تنها چیزی تو دنیا که جایگزین نداره پدر و مادره
همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖