2777
2789
واقعا چی میشع گفت . امیدوارم از اعضای‌خونوادت بمیرن و بهت بگن خیلیا مردن اینام روش

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🥺😭خیلی گریع ناکه درکت میکنم

من مرغ مینامو ک خودم از وقتی ۲ ۳ روزه بود تا چندین سال بزرگ کردم

ولی گربه خورذش😢😢

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

تا وقتی کسی تجربه این مساله رو نداشته باشه نمیتونه عمق ناراحتیت رو بفهمه بر خلاق تصور کسایی که اینجا مسخره کردن ما داریم با موجودی زندگی می‌کنیم که همه چیو میفهمه ترس ناراحتی تنهایی غم اخم خوشحالی 

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
۱ سالش بیشتر نبود ولی من اذیت شدم چون تنها دوستم بود و کلا عادت ندارم از خونه برم بیرون و با کسی هم ...

میفهممت  عزیزم گربه من داده سه سالش میشه و هر روز بیشتر ترس از دست دادنش رو اارم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
تا وقتی کسی تجربه این مساله رو نداشته باشه نمیتونه عمق ناراحتیت رو بفهمه بر خلاق تصور کسایی که اینجا ...

بخدا همه چیو میفهمن وقتی تو خونمون دعوا میشد انقد سر وصدا میکرد که بس کنیم . یا بهش میگفتم نکن نرو انقد گوش میداد . بدترین درد حیوون اینه که وقتی از دستت میره تو هیچ بدی ازش تو ذهنت نیس و فقط معصومیتش میاد جلو چش ادم

میفهممت  عزیزم گربه من داده سه سالش میشه و هر روز بیشتر ترس از دست دادنش رو اارم

من یه گربه ی دیگه هم داشتم۴ سالش بود مرد سر اونم همینطوری اذیت شدم . بچه ی اینم نمیدونم بدم به کی چون واقعا نمیتونم اینم از دست بدم

کپیه بچگیای خودشه . میبنمش هی یاد خودش میفتم 😭😭

دیگه موجود زنده متاسفانه همینه😞حالا خداروشکر تو بچشو داری اینجوری وجود اونو حس میکنی ولی من خرگوشم بچه نداره سنشم بالاس  دلم داره از ترس میترکه