2777
2789

الان تو دنیا خیلی از حیوونا مردن عزا گرفتن داره اخه.بهش شیر بده بخور دیگه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم💔🖤

چند سالش بود

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
😂😂😂

چرا میخندید به احساسات و ارزش های بقیه؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
الان تو دنیا خیلی از حیوونا مردن عزا گرفتن داره اخه.بهش شیر بده بخور دیگه

واقعا چی میشع گفت . امیدوارم از اعضای‌خونوادت بمیرن و بهت بگن خیلیا مردن اینام روش

منم مرغ مینام مرد چندوقت پیش بقدری ناراحت شدم گریه کردم ک خدامیدونه چقد ناز بوداخه😭😭

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

ای وای خیلی سخته 

منم گربه دارم هیچ‌وقت دلم نمیخواد چیزیش شه

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider