2777
2789
عنوان

حق با کیه

108 بازدید | 8 پست

ظهر دعوام شد با مامانم 

خیلی عادی بهش گفتم دیگ هی ته دیگ. نون نزار هزارتا درد و مرض میگیریم

یهو پرید ب من تو نخور فلانی(خواهرم) اون دوست تو میتونی نخوری و...... اینا و همه با تندی داشت میگف درحالی ک من خیلی با ملایمت حرفمو بهش زدم 

منم قهر کردم 

بعد رفتم ناهار خوردم 

بعدش فمیدم داره هی ب من چیز میگ ب خواهرم 

اخ این کار درست روی اون و تو روی من باز کن ک از من کوچیکتر 

واقعا دلم شکست 

بار اولش نیس خیلی فرق میزاره بینمون

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

من👩🏻‍🦯

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

اخه بنده خدا کلی زحمت کشیده درست کرده حتما خسته بوده یه چیزی گفته...منم وقتی اشپزی میکنم و خسته کوفته میشینم بخورم کسی ایراد بگیره خیلییی عصبی میشم

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه بنده خدا کلی زحمت کشیده درست کرده حتما خسته بوده یه چیزی گفته...منم وقتی اشپزی میکنم و خسته کوفت ...

اخ ایراد نگرفتم ک 

اصن غذایی بود ک خیلی خودم دوس داشتم کوفتم کرد 

یه موقع هایی سربحثو با زیرکی ببند مثلا ایشون نون میذاره شما نخور اما بهش نگو نون نذار  فقط نخور بذار کنار بشقاب خودش یا کنار دیس  اینجوری فتنه دعوا  در نطفه خفه میشه

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
یه موقع هایی سربحثو با زیرکی ببند مثلا ایشون نون میذاره شما نخور اما بهش نگو نون نذار  فقط نخور ...

اخ فقط من ک. نیستم واقعا زیادش بده هرچیزی ب اندازش خوبه 

منم الان مشکلم این نیست 

اگ جواب من و درست داده بود ک من چیزی نمیگفتمیجور پریده ب من انگا مثلا من بش فش دادم

دعواوبحثای مادردختری که جدی نیستن بابا.

منومامانم صدجوربحث میکنیم بعدمیشینیم باهم چایی میخوریم😂یامن بغلش میکنم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸