hamsarram_eshgham مدیر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 عنوان بیماری صرع | مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 157 پست شوهرم صرع ژنرالیزه ذاره میخوام باردار شم.میگن ممکنه به بچه منتقل بشه و ممکنه نشه..... ولی من میخوام مادرشم... سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 1401/02/28 | 23:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13410 نه چون گفت مامان پشیمون شده بودم روم نشد بگم الان که این جریان پیش اومد بابام گفت نه خیلی خوشحالم ول ... عزیزم نگران نباش هر نفرینی گیرا نیست،اون بنده خدا هم باید با کسی باشه که شرایط همسرشون با عشق قبول کنه جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
jolnarjse عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 1874 عزیزم نگران نباش هر نفرینی گیرا نیست،اون بنده خدا هم باید با کسی باشه که شرایط همسرشون با عشق قبول ک ... اخه غریبه که نیست بچه عموشه دل منم براش خونه وقتی میبینمش میام خونه گریه میکنم از دور البته وقتی ببینمش
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13410 اخه غریبه که نیست بچه عموشه دل منم براش خونه وقتی میبینمش میام خونه گریه میکنم از دور البته وقتی ببی ... خدا بزرگه،همه چی خوب میشه جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
دوستانم عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1634 چجوری عزیزم؟ بخور حضرت مریم جاهای خاضی انجام میشه مثلا قمدعا میخونن بعد باید حرز داشته باشن یه ماده رو هم بخور غلیظی میدن سرچ کنید میاد براتون برای انواغ بیماریهای ناشی از سردی هست بحول قوه الهی خوب میشن
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14650 همسر منم کا مازپین میخوره روزی دوتا،شما صرعتون چجوریه تشنج بکنم کاملا هوشیاریم از دست میدم بی اختیاری میگیرم و دست و پاهام قفل میشه و تکان های شدید میخورم 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 من تصمیمو گرفتم باتوکل به خدا میخوام مادربشم سلام بارانی جان باردار شدی عزیزم؟ سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13410 سلام بارانی جان باردار شدی عزیزم؟ نه عزیزم،باید برسم دکتر طبیعی باردار نمیشم ،یه ذره شرایطم جور بشه می رم،دعام کن جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 نه عزیزم،باید برسم دکتر طبیعی باردار نمیشم ،یه ذره شرایطم جور بشه می رم،دعام کن انشالله چند وقت دیگه تاپیک بارداری بزنی و تکم کنی بیام ♥️ سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13410 انشالله چند وقت دیگه تاپیک بارداری بزنی و تکم کنی بیام ♥️ آن شاءالله برای تو،تو چیکار کردی جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 آن شاءالله برای تو،تو چیکار کردی هیچی میگن ممکنه بچه هم داشته باشه چون پدرش داره میگم ممکنه ارثی باشه.شاید شوهرم آزمایش ژنتیک بده بعد از جنین هم بگیرن داشت سقط میشه نداشت میمونه 😭 سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13410 هیچی میگن ممکنه بچه هم داشته باشه چون پدرش داره میگم ممکنه ارثی باشه.شاید شوهرم آزمایش ژنتیک بده بعد ... یعنی قبل تولد بچه معلوم میشه داره یا نداره جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 یعنی قبل تولد بچه معلوم میشه داره یا نداره آره میگن با آزمایش ژنتیک میشه سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13410 آره میگن با آزمایش ژنتیک میشه من راجبش پرسیدم فقط پنج درصد بیشتر از بچه های دیگه احتمال مبتلا شدنش هست،شاید اصلا مبتلا نشه جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 من راجبش پرسیدم فقط پنج درصد بیشتر از بچه های دیگه احتمال مبتلا شدنش هست،شاید اصلا مبتلا نشه از کی پرسیدی سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7185 از کی پرسیدی اگه مبتلا شد چیکار کنیم شوهر و بچه مریض رو... سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب