2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 157 پست
نه چون گفت مامان پشیمون شده بودم روم نشد بگم الان که این جریان پیش اومد بابام گفت نه خیلی خوشحالم ول ...

عزیزم نگران نباش هر نفرینی گیرا نیست،اون بنده خدا هم باید با کسی باشه که شرایط همسرشون با عشق قبول کنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
عزیزم نگران نباش هر نفرینی گیرا نیست،اون بنده خدا هم باید با کسی باشه که شرایط همسرشون با عشق قبول ک ...

اخه غریبه که نیست بچه عموشه دل منم براش خونه وقتی میبینمش میام خونه گریه میکنم از دور البته وقتی ببینمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه غریبه که نیست بچه عموشه دل منم براش خونه وقتی میبینمش میام خونه گریه میکنم از دور البته وقتی ببی ...

خدا بزرگه،همه چی خوب میشه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
چجوری عزیزم؟

بخور حضرت مریم جاهای خاضی انجام میشه مثلا قم

دعا میخونن بعد باید حرز داشته باشن 

یه ماده رو هم بخور غلیظی میدن 

سرچ کنید میاد براتون 

برای انواغ بیماریهای ناشی از سردی هست 

بحول قوه الهی خوب میشن

همسر منم کا مازپین میخوره روزی دوتا،شما صرعتون چجوریه

تشنج بکنم کاملا هوشیاریم از دست میدم بی اختیاری میگیرم و دست و پاهام قفل میشه و تکان های شدید میخورم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
سلام بارانی جان باردار شدی عزیزم؟

نه عزیزم،باید برسم دکتر طبیعی باردار نمیشم ،یه ذره شرایطم جور بشه می رم،دعام کن 

نه عزیزم،باید برسم دکتر طبیعی باردار نمیشم ،یه ذره شرایطم جور بشه می رم،دعام کن 

انشالله چند وقت دیگه تاپیک بارداری بزنی و تکم کنی بیام ♥️

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

انشالله چند وقت دیگه تاپیک بارداری بزنی و تکم کنی بیام ♥️

آن شاءالله برای تو،تو چیکار کردی

آن شاءالله برای تو،تو چیکار کردی

هیچی میگن ممکنه بچه هم داشته باشه چون پدرش داره میگم ممکنه ارثی باشه.شاید شوهرم آزمایش ژنتیک بده بعد از جنین هم بگیرن داشت سقط میشه نداشت می‌مونه 😭

هیچی میگن ممکنه بچه هم داشته باشه چون پدرش داره میگم ممکنه ارثی باشه.شاید شوهرم آزمایش ژنتیک بده بعد ...

یعنی قبل تولد بچه معلوم میشه داره یا نداره

آره میگن با آزمایش ژنتیک میشه

من راجبش پرسیدم فقط پنج درصد بیشتر از بچه های دیگه احتمال مبتلا شدنش هست،شاید اصلا مبتلا نشه

من راجبش پرسیدم فقط پنج درصد بیشتر از بچه های دیگه احتمال مبتلا شدنش هست،شاید اصلا مبتلا نشه

از کی پرسیدی